Neo-Mundo

Ingevuld | Locatiemanager (36 uur per week) – Amsterdam en Almere

Introductie

Ben jij die ervaren (Interim) manager die affiniteit heeft met een multiculturele doelgroep? Neem jij de lead in het proces voor ZSV om de dienstverlening verder te professionaliseren en dit uit te dragen? En neem jij de teams hier op een coachende wijze in mee?

Organisatie

ZSV Zorg en Wonen is een HKZ-gecertificeerde organisatie voor 24-uurszorg en behandeling van kinderen, jeugd en volwassenen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. De cliënten en medewerkers van ZSV Amsterdam/Almere kenmerken zich door een diverse en multiculturele achtergrond. De doelgroep is breed en varieert van jongvolwassenen (vanaf 18) tot volwassenen, moeder/kind en dak- en thuislozen. ZSV biedt naast 24-uurszorg ook ambulante ondersteuning en een volledig pakket thuis LVG. ZSV is een kleinschalige organisatie met meerdere locaties waarbinnen alle onderdelen van het primaire proces zijn ondergebracht.

Functie

De functie
ZSV biedt je de kans om binnen deze unieke en zeer dynamische organisatie mee te werken aan een volgende professionaliseringsslag. Als locatiemanager leid je de vestigingen van ZSV in Amsterdam en Almere waar circa 25 medewerkers werken. Je functioneert onder de regiomanager en bestuurder en geeft sturing aan het operationele proces. Daarnaast ben je integraal verantwoordelijk voor het functioneren van medewerkers en hun professionele ontwikkeling, het zorginhoudelijk beleid en de kwaliteit van de zorg. Je bouwt verder aan de kwaliteiten van het team en de cultuur van de organisatie. Tevens onderhoud je de contacten met de stakeholders en kun je op een ondernemende manier de zorg inhoud geven.

ZSV zoekt een mensgerichte manager die de juiste balans weet te vinden tussen het geven van ruimte aan de medewerkers enerzijds en hen anderzijds zodanig aanstuurt, dat de kwaliteit van de zorg naar een hoger plan wordt getild. Je sluit aan bij wat medewerkers gepassioneerd maakt voor hun werk, je stimuleert hen en vraagt effectief aandacht voor de bedrijfsvoering die hun werk mogelijk maakt. Je houdt van ‘afspraak is afspraak’, je communiceert op transparante wijze op verschillende niveaus en stuurt op eigen verantwoordelijkheid.

Functie eisen

Functie-eisen
 Meer dan bekend met de doelgroep van ZSV.
 Bewezen succesvolle managementervaring in de gehandicaptenzorg.
 Aantoonbare integrale managementkwaliteiten.
 Bekend met de regio Amsterdam, bij voorkeur reeds netwerken opgebouwd.
 De volgende aantoonbare competenties: zelfstandig, dienend en coachend leiderschap, structurerend, sturend op resultaat en proactiviteit, stevigheid, uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en ervaring met verschillende politieke belangen.

Aanbod

Aanbod
We bieden jou een uitdagende baan in een organisatie met ervaren mensen in de zorg en ondersteuning aan de LVG-doelgroep. Kwaliteit van zorg, betrokkenheid bij cliënten en ontwikkeling van medewerkers staan bij ZSV hoog in het vaandel. In eerste instantie betreft het een dienstverband voor de duur van een jaar, voor 36 uur per week, met de intentie tot verlenging van het contract naar onbepaalde tijd. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 60.

Inlichtingen

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Floor Bovens, Neo-Mundo, op 010 76 00 985.
Kijk voor meer informatie over ZSV Zorg en Wonen op www.zsv.nl.

Sollicitatie

Reactietermijn gesloten

Solliciteren