Neo-Mundo

Ingevuld | Locatiemanager ZSV voor 32 – 36 uur per week – Borculo en Dieren

Introductie

Ben jij die ervaren manager die affiniteit heeft met jongeren? Neem jij de lead in de volgende stap voor ZSV om de dienstverlening verder te professionaliseren en uit te breiden? En neem jij de teams hier op een coachende wijze in mee? Ben je daarnaast ook de ondernemer die ZSV helpt om nieuwe kansen en ontwikkelingen waar te maken?

Organisatie

ZSV Zorg en Wonen is een HKZ-gecertificeerde organisatie voor 24-uurszorg en behandeling van kinderen, jeugd en jongvolwassenen in de leeftijd van 8-23 jaar met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek, met veelal een complexe opvoedingsvraag. De cliënten en medewerkers van ZSV kenmerken zich door een diverse en multiculturele achtergrond. ZSV biedt naast 24-uurszorg ook ambulante ondersteuning en een volledig pakket thuis LVG. Het is een kleinschalige organisatie met meerdere locaties waarbinnen alle onderdelen van het primaire proces zijn ondergebracht.

Functie

ZSV biedt je de kans om binnen deze unieke kleinschalige organisatie mee te werken aan een volgende professionaliseringsslag. Als locatiemanager leid je de vestigingen van ZSV in Borculo en Dieren waar circa 40 medewerkers werken. De omzet bedraagt ongeveer drie miljoen. Je functioneert direct onder de bestuurder/eigenaar en geeft sturing aan het operationele proces. Daarnaast ben je integraal verantwoordelijk voor het functioneren van medewerkers en hun professionele ontwikkeling, het zorginhoudelijk beleid en de kwaliteit van de zorg. Je bouwt verder aan de kwaliteiten van het team en de cultuur van de organisatie. Je onderhoudt de contacten met de stakeholders, werkt aan de uitbreiding van de dienstverlening van ZSV en je zorgt ervoor dat het aantal cliënten groeit.

Functie eisen

ZSV zoekt een manager die de juiste balans weet te vinden tussen het geven van ruimte aan de medewerkers enerzijds en hen anderzijds zodanig aanstuurt waardoor je de kwaliteit van de zorg naar een hoger plan tilt. Je sluit aan bij wat medewerkers gepassioneerd maakt voor hun werk, je stimuleert hen en vraagt effectief aandacht voor de bedrijfsvoering die hun werk mogelijk maakt. Je houdt van ‘afspraak is afspraak’, je communiceert uitstekend op verschillende niveaus, je zet mensen in hun kracht en stuurt op eigen verantwoordelijkheid.


Functie-eisen:

– Relevante academische of HBO+-opleiding

– Aantoonbare integrale managementkwaliteiten

– Bewezen succesvolle managementervaring in de gehandicaptenzorg

– Hart voor de doelgroep van ZSV

– Ervaring met dienstverleningsconcepten

– Bekend met de regio, bij voorkeur reeds netwerken opgebouwd

– De volgende aantoonbare competenties: zelfstandig, ondernemingszin, dienend en coachend leiderschap, structurerend, sturend op resultaat en proactiviteit, stevigheid, uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Aanbod

We bieden jou een uitdagende baan in een organisatie met ervaren mensen in de zorg en ondersteuning aan de LVG-doelgroep. Kwaliteit van zorg, betrokkenheid bij cliënten en ontwikkeling van medewerkers staan bij ZSV hoog in het vaandel. In eerste instantie betreft het een dienstverband voor de duur van een jaar, voor 32-36 uur per week, met de intentie tot verlenging van het contract naar onbepaalde tijd. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 65 (max. € 4.878).

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met drs. Mark Raijmakers, Neo-Mundo, op 010 76 00 985.
Kijk voor meer informatie over ZSV Zorg en Wonen op www.zsv.nl.

Sollicitatie

Mail vóór 21 maart 2013 een motivatie en cv naar info@neo-mundo.nl of solliciteer via de website
www.neo-mundo.nl. De selectiegesprekken vinden plaats in de tweede helft van maart.

Solliciteren