Ingevuld | Manager Bedrijfsvoering, Huisartsenposten

Introductie

In verband met een nieuwe stap van de huidige manager zijn wij voor de Huisartsenposten Oost-Brabant op zoek naar een manager bedrijfsvoering.
Heb jij hart voor de acute huisartsenzorg/spoedeisende hulp en zie je er naar uit een team nóg een stapje verder te brengen? Ben jij een doorpakker met overtuigingskracht en strategisch inzicht? En geniet jij van een dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve aansturing van het team van medewerkers van de locaties Geldrop en Helmond. Dit zijn doktersassistenten verpleegkundigen en chauffeurs. Je stuurt de huisartsenpost zo aan, dat medewerkers en huisartsen optimaal aan de zorgvraag van de patiënt kunnen voldoen.

Samen met de medisch manager vorm je een duaal managementteam, waarbij je samen verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen van het strategisch beleid. Ook ben je verantwoordelijk voor het lokale beleid en beheer van het budget van de locaties. Kwaliteitsbewaking is een belangrijk aspect in deze functie; je levert een bijdrage aan goede afhandeling van calamiteiten en klachten. Ook stimuleer en bewaak je de naleving van dit beleid.

We zoeken een ervaren manager, met kennis van de eerstelijnszorg en/of spoedeisende hulp. Je bent gewend in een politieke omgeving te werken en beschikt over organisatie sensitiviteit. Je staat bekend als people-manager, durft beslissingen te nemen en kaders te stellen. Voor jou geldt afspraak is afspraak. Je bent hebt daarnaast strategisch inzicht en geniet van beïnvloeding van het krachtenspel en besluitvorming, bijvoorbeeld in onderhandelingen met ziekenhuizen. Verder heb je bedrijfsmatig inzicht en ben je in staat budgetten te beheren en bewaken.

Kerntaken:
• Je bent, samen met de Medisch manager, verantwoordelijk en hét aanspreekpunt voor alle betrokkenen binnen de huisartsenposten
• Je bent budgetverantwoordelijk voor de betreffende huisartsenposten en lid van het MT
• Je rapporteert relevante ontwikkelingen en bijzonderheden aan de Raad van Bestuur
• Je zorgt voor de interne communicatie richting huisartsen en medewerkers over de ontwikkelingen en de werkwijze binnen de huisartsenposten
• Je bent medeverantwoordelijk voor ontwikkeling van het beleid van het primair proces, het personeelsbeleid en het kwaliteitsbeleid
• Je creëert draagvlak voor beleidskeuzes en werkwijze bij assistentes, verpleegkundigen en huisartsen
• Je werkt nauw samen met de collega manager van de Spoedeisende Hulp van het betreffende ziekenhuis waar de huisartsenpost is ondergebracht
• Je ziet toe op naleving van procedures, protocollen en werkafspraken
• Je signaleert scholing en opleidingsbehoeften voor medewerkers
• Een week in de maand draai je 24u bereikbaarheidsdiensten (hiervoor ontvang je een vergoeding).

Functie eisen

• Afgeronde HBO- of WO-opleiding.
• Ruime leidinggevende ervaring, bij voorkeur binnen de (eerstelijns)zorg en/of ketenzorg
• Inzicht in de ontwikkelingen binnen de huisartsenzorg, de huisartsenorganisatie en de gezondheidszorg in het algemeen
• Je bent enthousiaste, stevige persoonlijkheid met overtuigingskracht
• Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
• Daadkrachtig, stressbestendig en gestructureerd
• Flexibel qua inzetbaarheid, zowel binnen –als buiten kantooruren en bereid tot het bijwonen van overleg en het volgen van bij- en nascholing

Aanbod

Een verantwoordelijke en uitdagende functie, waarbij je veel vrijheid krijgt. Je werkt met een mooi en zelfstandig team, waarmee je samen verder bouwt!

Het betreft een functie voor 28-32u per week, ingedeeld in schaal 9 conform FWHZ CAO Huisartsenzorg. Dit bedraagt € 3.378,- tot € 4.316,- bruto per maand op basis van 38 uur, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast heb je recht op vakantiegeld (8%).
Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een periode van één jaar.

Organisatie

Huisartsenposten Oost-Brabant is een zelfstandige organisatie waaraan 500 huisartsen deelnemen.
Er wordt spoedeisende huisartsenzorg verleend gedurende de avonden, nachten en weekenden in de regio’s Eindhoven, Helmond, Geldrop, ’s-Hertogenbosch, Oss, Uden en Zaltbommel.

In de organisatie werken circa 300 medewerkers van wie het merendeel werkzaam is als doktersassistente/triagist op één van de huisartsenposten of op één van de triagecentra.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer en werft de functie voor HAP Oost Brabant. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door vóór maandag 27 februari een motivatiebrief met CV achter te laten via onderstaande knop ‘Solliciteren’.
De eerste gesprekken vinden plaats met Neo-Mundo. Een digitaal assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.

2019-02-15T23:00:20+00:0001-02-2017|