Neo-Mundo

Ingevuld | Manager Concernstaf Verian – Apeldoorn

Introductie

Wil jij samen met je team de invloed en performance van verschillende bedrijfsonderdelen vergroten? Ben jij in staat om verbindend en overstijgend naar de verschillende disciplines binnen de concernstaf te kijken?
Ben jij degene die de disciplines meer proactief laat zijn, zodat er tijdig ingespeeld wordt op trends en ontwikkelingen in de zorg en de (arbeids)markt? En ben jij de verbinder die de disciplines en medewerkers van de staf nauw laat samen werken met elkaar en met de lijn?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Stichting Verián is een thuiszorgorganisatie die jaarlijks samenhangende verpleging, verzorging en/of begeleiding levert bij ± 40.000 mensen thuis. Vérian wil in een dynamische omgeving met opdrachtgevers, cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en andere zorgverleners de verbindende schakel zijn rondom de cliënt. In de organisatie zijn circa 2100 medewerkers werkzaam. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website: www.verian.nl.

Functie

De Manager Concernstaf geeft leiding aan en is verantwoordelijk voor de concernstaf (ca. 11,6 fte). Het betreft de beleidsterreinen P&O, Zorgbeleid, Kwaliteit, Marketing & Communicatie en Gegevensbescherming.
Je legt verantwoording af aan de Concern Controller en bent adviserend en ondersteunend aan de Raad van Bestuur. Je neemt daar waar nodig deel aan het MT van Stichting Vérian.

Je signaleert in- en externe ontwikkelingen en zorgt voor de vertaling naar beleid. Tevens draag je zorg voor het coördineren van beleidsprocessen, initiëren van beleidsontwikkelingen, en ben je verantwoordelijk voor het sociaal beleid en de communicatie binnen de concernstaf. Je treedt op als initiator en opdrachtgever van verschillende interne (verbeter)projecten.

Je bent voor alle geledingen in de organisatie een herkenbare persoon die op energieke wijze de ontwikkelingen vorm geeft en zorgdraagt voor vertaling naar de organisatie. Hierbij geef je helder en inspirerend leiding aan de concernstaf. Je schakelt tussen operationele dossiers en tactische/strategische vraagstukken.

Kerntaken:
• Je hebt het vermogen en inzicht om op afstand en overstijgend te kijken naar de verschillende afdelingen binnen de concernstaf.
• Je bent een echte verbinder en bent in staat om verbanden te leggen tussen de verschillende disciplines en in gezamenlijkheid een optimaal resultaat te bereiken.
• Je stelt het jaarplan op voor de concernstaf en bent verantwoordelijk voor de realisatie ervan.
• Je bent zelfstandig en kunt projectmatig werken.
• Je beschikt over een coachende leiderschapsstijl.

Functie eisen

• Afgeronde HBO- of WO- opleiding
• Ruime leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een rol als leidinggevende van verschillende disciplines
• Grote mate van zelfstandigheid
• Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
• Daadkrachtig, stressbestendig en gestructureerd
• Flexibel qua inzetbaarheid, bereid tot het bijwonen van overleggen

Aanbod

Een verantwoordelijke en ondernemende functie, waarbij je veel vrijheid krijgt. Je werkt met een mooi en zelfstandig team, waarmee je samen verder bouwt!

Het betreft een functie voor 24u per week. De functie is ingeschaald in FWG 65 volgens de CAO VVT. Het salaris bedraagt maximaal € 5.136,92 bruto per maand op basis van een voltijd dienstverband. Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast heb je recht op vakantiegeld (8%). Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een periode van één jaar met daarna de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer en werft de functie voor Vérian. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door vóór maandag 6 februari een motivatiebrief met CV achter te laten via onderstaande knop ‘Solliciteren’.

De eerste gesprekken vinden plaats met Neo-Mundo in Rotterdam op 9 en 10 februari. De laatste gesprekken vinden plaats bij de Vérian. Een digitaal assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren