Neo-Mundo

Ingevuld | Manager Financiën en Control GGz Breburg – Rijen

Introductie

Voel je je meer dan thuis in de wereld van Financiën en Control? Heb je jouw vakkennis en ervaring de afgelopen jaren met energie gedeeld als manager, adviseur of consultant bij verschillende organisaties in de zorg? Vind je het interessant om als leidinggevende in de dynamische wereld van een GGZ organisatie de verandering van binnenuit mee vorm te geven? En ben je in staat om je interne klanten, je collega’s en jouw team in hun kracht te zetten en te enthousiasmeren?

Dan zijn wij voor GGz Breburg, een grote zorgorganisatie in Brabant, op zoek naar jou!

Organisatie

GGz Breburg belooft voor het verzorgingsgebied Midden- en West-Brabant om mensen met een psychiatrisch probleem de best passende specialistische hulp en begeleiding te bieden, zodat zij verder kunnen in het dagelijks leven. Dat doen we deskundig, met aandacht en doortastend. Veerkracht is een sleutelbegrip. Het geeft weer wat we willen bereiken: het versterken van de eigen kracht. Voor cliënten én medewerkers. We zetten onze klinische voorzieningen om naar ambulante zorg. Behandelen en begeleiden in de eigen omgeving van cliënten staan voorop.

Bij GGz Breburg staat het primair proces centraal en is het management integraal verantwoordelijk voor personeel, organisatie en financiën. De sector Financiën, ICT, Facilitair en Vastgoed vormt samen met Innovatie & Kwaliteit en P&O en Communicatie de ondersteunende sectoren. De samenwerking tussen zorggroepen en sectoren biedt een meerwaarde voor het primair proces. De sectoren zijn intern dienstverlener én bewaker van gezamenlijke kaders.

Financiën bestaat uit vier afdelingen; Business Control (BC), Financial Control (FC), Financiële Service organisatie (FSO) en Zorgverkoop en Proces Ondersteuning (ZPO). De afdelingen zijn in ontwikkeling naar een nieuwe manier van dienstverlening aan de organisatie als serviceverlener, kenniscenter en bewaker van kaders.

De afdeling FC (Financial Control) (5 fte) adviseert de Raad van Bestuur, directeuren en managers proactief en ondersteunt bij financiële en administratieve aangelegenheden. Dit met als doel dat er een goede bedrijfsvoering kan worden gerealiseerd, onderbouwd beslissingen kunnen worden genomen en de organisatie in financieel opzicht in control is. Ook draagt de afdeling bij aan het strategische en algemene beleid en advisering Raad van Bestuur.

Keywords:
Financiën, Control, Zorg, adviseur, GGZ, Finance, Brabant, Manager.

Functie

GGZ Breburg zoekt een Manager Financiën en Control met vakkennis, een verbindende opstelling en een overzichtelijke blik die zowel gevraagd als ongevraagd (strategisch) advies geeft.

Je maakt als Manager Financiën & Control onderdeel uit van de sector Financiën en je ontvangt hiërarchisch leiding van de Directeur Sector Financiën, ICT, Facilitair en Vastgoed. Je gaat een belangrijke rol spelen in het meebouwen aan de verdere groei en professionalisering van GGz Breburg, samen met de 2 collega-managers van de afdeling Business Control (BC), Financiële Service organisatie (FSO) en Zorgverkoop en Proces Ondersteuning (ZPO).

Je zet jouw ervaringen in bij het verder professionaliseren en steeds meer taakvolwassen worden van de afdeling en de medewerkers.

•Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, inrichten, verbeteren en onderhouden van Concern Control en integraal risicomanagement.

•Je draagt actief bij aan het verder uitbouwen en optimaliseren van de gehele sector Financiën door middel van procesverbeteringen, waarbij je ook betrokken zal zijn bij de praktische implementatie.

•Je gaat de huidige financiële bestuurbaarheid en controle processen steeds verder optimaliseren, in samenhang met het primair proces en de andere afdelingen binnen de sector.

•Je adviseert over verbeteringen ten behoeve van de financiële performance van de organisatie en weet deze te implementeren, zoals werkkapitaal management, vastgoed control, leningenbeheer en treasury.

•Je onderhoudt contacten met de externe accountant, belastingdienst, banken en adviseurs.

•Je draagt zorg voor de Internal audits,

•Je bent het financieel geweten van de organisatie en bewaakt samen met je team de financiële en bedrijfsvoering risico’s van het concern, je kijkt dus overal in de keuken.

•Je bent portefeuillehouder voor verzekeringen en fiscaliteiten.

Functie eisen

•Je beschikt over Post HBO/universitair werk- en denkniveau, bij voorkeur een universitaire opleiding (bedrijfs)economie aangevuld met een opleiding tot accountant of registercontroller.

•Je beschikt over uitstekend vakmanschap gebaseerd op ruime ervaring op het gebied van financiën.

•Je hebt aantoonbare ervaring met leidinggeven aan een team en als (onafhankelijk) adviseur / consultant bij klanten in de zorg, bij voorkeur ook bij de GGZ en/of de ziekenhuizen.

•Je kan onafhankelijk en conceptueel/strategisch denken.

•Je hebt ervaring met het doorvoeren van veranderingen in een zich ontwikkelende omgeving en kunt tegelijkertijd ‘hands-on’ bezig zijn.

•Je bent een evenwichtige persoonlijkheid, met gezond zelfvertrouwen en lerend vermogen die ook dienend kan zijn.

•Je bent oplossingsgericht en creatief.

•Je beschikt over uitstekende sociale- en procesvaardigheden, incasserings- en relativeringsvermogen.

•Je beschikt over uitstekende coachende en communicatieve vaardigheden. Je bent in staat jouw focus op het eindresultaat te houden en bent een stabiele persoonlijkheid in een sterk veranderende omgeving.

•Je weet om te gaan met tegengestelde belangen en weet tot breed gedragen voorstellen te komen.

Aanbod

Wij bieden

•Een baan bij een dynamische maatschappelijke organisatie in verandering waar je echt het verschil kan maken.

•Een informele werksfeer, collegialiteit en flexibele werktijden.

Arbeidsvoorwaarden
De functie wordt, afhankelijk van achtergrond en ervaring, gewaardeerd conform de bijpassende schaal uit de CAO-GGZ.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en werft de Manager Financiën en Control voor GGz Breburg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mijke Eggink, consultant bij Neo-Mundo, op 010-7600985.

Sollicitatie

Solliciteren kan door vóór 17 augustus een brief met cv te sturen naar Mijke Eggink, Neo-Mundo. Gebruik hiervoor onderstaande sollicitatieknop. Je kan dan je persoonsgegevens invullen en CV en brief achterlaten.

De eerste gesprekken vinden plaats bij Neo-Mundo in Rotterdam. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren