Neo-Mundo

Ingevuld | Manager VV Diversiteit – Diverse locaties

Introductie

Voor verschillende V&V organisaties in de grote steden zijn wij regelmatig op zoek naar managers die leiding kunnen geven aan direct leidinggevenden, in dienst voor de duur van 3 tot 4 jaar en in staat deze organisaties vanuit een complexe situatie en multiculturele samenstelling verder in hun ontwikkeling te ondersteunen.

Organisatie

Verschillende V&V organisaties in de grote steden.

Functie

Deins je niet terug voor forse zorginhoudelijke, financiële en personele en uitdagingen? Heb je genoeg in huis dit te doen in één van de grote steden en bij een V&V organisatie waar je geen gespreid bedje aantreft? Ben je vooral ook bekend met het leiden van multiculturele groepen waar de groepsdynamica anders en ingewikkelder verloopt? Manage jij graag deze diversiteit? En ben je in staat tegelijk in te spelen op noodzakelijke en urgente veranderingen?

Ben jij het type manager die een diversiteit aan leidinggevenden en medewerkers in hun kracht weet te zetten, stuurt op hun eigen verantwoordelijkheid en kan je de kwaliteit van de geboden zorg naar een hoger plan helpen? Wil jij dit doen voor de bewoners en medewerkers van een V&V organisatie en verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van de bewonerszorg, het personeelsmanagement en het behalen van de productie? Kun jij je leidinggevenden leren hoe ze de groepsdynamische processen in multiculturele groepen kunnen herkennen, begrijpen en bijsturen? Lukt het jou om te profiteren van de grotere verscheidenheid aan gedragsmogelijkheden in een multiculturele organisatie door als manager meer ruimte te geven aan verschillende gedragingen, zolang die binnen de afgesproken kaders blijven en bijdraagt aan gewenste zorg?

Functie eisen

Je beschikt over een managementopleiding, liefst ook een aanvullende opleiding in diversiteitmanagement..Je hebt ruime werkervaring in professionele organisaties, bij voorkeur ook binnen de zorg. Je hebt meerdere jaren ervaring als (integrale) leidinggevende en bent gewend om te werken in een veranderende en verwaarloosde context.
Je bent zeer ervaren in het managen van diversiteit; leiding geven aan individuele en persoonlijke verschillen die al dan niet te maken kunnen hebben met etniciteit, sekse, sociale klassen, leeftijd, opleiding, karakter. Je hebt inzicht in culturele achtergronden en de bijbehorende verschillen.
Je bent je bewust van de eigen culturele achtergrond en de eigen waarden en normen. Je bent ervaren in effectieve interculturele communicatie en je bent je bewust van het bestaan van interculturele verschillen in communicatie en gehanteerde normen en waarden.
Je bent eerder bewezen succesvol geweest om medewerkers en leidinggevenden te leren om respect te hebben voor anderen en voor zichzelf, en dat respect uit te dragen in hun gedrag.

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende optie op een baan voor 3-4 jaar in een organisatie met ervaren mensen in de VVT-sector. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling van medewerkers en benutting van diversiteit staan voorop. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT, functiegroep 65-70.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Drs. Mijke Eggink, Directeur Neo-Mundo, op 010-7600985.

Sollicitatie

Stuur een cv met motivatiebrief naar info@neo-mundo.nl of solliciteer via onze website www.neo-mundo.nl.

Solliciteren