Neo-Mundo

Ingevuld | Ondernemende Beleidsadviseur gehandicaptenzorg – Reactietermijn gesloten

Introductie

Stevige, zelfstandige en proactieve beleidsadviseur
Ben jij die ervaren beleidsadviseur met passie voor de zorg, die toe is aan een tweede of derde stap in je carrière? Zie jij snel kansen, zoek jij alle mogelijkheden tot op de bodem uit en voorzie jij het MT en het bestuur gevraagd en ongevraagd van helder advies? Kun jij goed laveren in een politieke omgeving en vind jij het leuk om in een groeiende organisatie terecht te komen, met een gedreven cultuur, ondernemerschap en veel culturele diversiteit? Dan is ZSV een organisatie voor jou.

Organisatie

ZSV Zorg en Wonen is een kleinschalige HKZ-gecertificeerde organisatie voor 24-uurszorg en behandeling van kinderen, jeugd en volwassenen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. De doelgroep is breed en varieert van jongvolwassenen (vanaf 18) tot volwassenen, moeder/kind en dak- en thuislozen.
ZSV biedt naast 24-uurszorg ook ambulante ondersteuning en een volledig pakket thuis LVG. ZSV is een organisatie met meerdere locaties waarbinnen alle onderdelen van het primaire proces zijn ondergebracht.

Functie

Als beleidsadviseur bij ZSV werk je op het hoofdkantoor van een relatief jonge, groeiende en dynamische zorgorganisatie die jongeren en volwassen begeleidt met een licht verstandelijke beperking (LVB). Je gaat mee bouwen aan de verdere groei en professionalisering van de organisatie.
Je bent goed op de hoogte van actuele wet- en regelgeving, innovaties en ontwikkelingen in de gehandicaptenzorg en deelt deze binnen de organisatie. Je onderhoudt graag contacten met het netwerk en ziet kansen in de markt. Je bent in staat deze kort en krachtig te verwoorden in helder proposities en neemt deel aan bestuurs- / MT-vergaderingen. Verder draag je als beleidsadviseur bij aan het ontwikkelen van kennis in de organisatie, waarbij er ruimte is om te innoveren. Je hebt dus veel ruimte voor eigen inbreng en functioneert grotendeels zelfstandig binnen een klein team.
ZSV zoekt een echt ondernemende beleidsadviseur, iemand die mogelijkheden ziet en hier op afgaat. Je bent een stevige persoonlijkheid die niet bang is om tegengas te geven, maar kunt tegelijkertijd een dienende rol vervullen. Wanneer zich een probleem voordoet, is jouw netwerk beschikbaar voor advies. Je bent creatief in het vinden van oplossingen en daardoor in staat het kwaliteitsbewustzijn van ZSV stevig neer te zetten. Ook ben je duidelijk in je communicatie en vervul je een signalerende rol.

Functie eisen

 HBO of WO werk- en denkniveau
 Werkervaring in verschillende (beleids) functies in de zorgsector
 Kennis van de wet- en regelgeving binnen de gehandicaptenzorg
 Bij voorkeur een netwerk binnen de (gehandicapten) zorgsector
 De volgende aantoonbare competenties: analytisch sterk, tactvol en diplomatiek, proactief, uitstekend gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, goed om kunnen gaan met veranderingen, teamspeler, je werkt volgens ‘afspraak is afspraak,’ communicatief kordaat en vaardig.

Aanbod

We bieden jou een uitdagende baan in een organisatie met ervaren mensen in de zorg en ondersteuning aan de LVG-doelgroep, maar waar ook ruimte is voor innovatie. In eerste instantie betreft het een dienstverband voor de duur van een jaar, voor 36 uur per week, met de intentie tot verlenging van het contract naar onbepaalde tijd. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 60/65.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Floor Bovens, Neo-Mundo, op 010 76 00 985. Kijk voor meer informatie over ZSV Zorg en Wonen op www.zsv.nl.

Sollicitatie

Reactietermijn gesloten.

Solliciteren