Neo-Mundo

Ingevuld | Ondernemende manager met visie op de Ouderenzorg / Gehandicaptenzorg – Diverse locaties

Introductie

Heb je een gave job en ben je toe aan iets nieuws? De wereld van de zorg intrigeert je, met name de Ouderenzorg en Gehandicaptenzorg. Daar wil je graag verschil maken.

Organisatie

Voor veelal innoverende zorgorganisaties in particulier eigendom, zijn wij op zoek naar managers die groei en uitbreiding waar kunnen maken. Mensen met bewezen ervaring en een visie op de toekomst van de Ouderenzorg en/of Gehandicaptenzorg. En die graag werken en resultaten boeken in een betrokken, open en informele sfeer met korte lijnen.

Functie

De exacte functieomschrijving verschilt per organisatie, de gemene deler is dat je een meer dan uitdagende opdracht hebt, binnen complexe en een steeds veranderende markt. Die kun je waar maken, omdat je ervaring hebt èn sterk gefocust bent op klantbeleving en kwaliteit van zorgverlening. Je weet richting te geven aan de organisatie en vernieuwing te bewerkstelligen. Onder jouw leiding groeit de organisatie en springt deze in op kansen en maatschappelijke ontwikkelingen.
Op het snijvlak van businessplanning en -uitvoering ben je op je best. De vorming en implementatie van de organisatieformule is bij jou dan ook in goede handen, evenals die van het strategisch (zorg)beleid. Bovendien stimuleer je professionele ontwikkeling van medewerkers. Je faciliteert, coacht en motiveert hen om het beste uit zichzelf te halen. En tegelijkertijd vertegenwoordig je de organisatie met goed gevolg naar externe stakeholders. Kortom, jij neemt de organisatie mee naar een succesvolle toekomst.

Functie eisen

. HBO+/Academisch werk- en denkniveau;
. Succesvolle managementervaring, bij voorkeur in een dienstverlenende sector (bv. zorg of hospitality);
. Zeer goede algemene management skills;
. Affiniteit met de ouder wordende of gehandicapte mens;
. Bewezen ervaring met beleidsuitvoering, verandertrajecten en borging van nieuwe werkwijzen;
. Ervaring in verschillende branches en het maken van verbinding daartussen;
. Ervaring met de ontwikkeling van dienstverleningsconcepten in een veranderende omgeving;
. Een ondernemende geest en commerciële achtergrond;
. Gevoel voor marketing en profilering.

Je bent een pionier met visie, hebt een proactieve instelling. Vanuit je passie voor echte kwaliteit en dienstverlening heb je een enorme drive om dingen voor elkaar te krijgen. En het ontbreekt je niet aan lef om duidelijke besluiten te nemen, of om jouw visie te verdedigen. Verantwoordelijkheid nemen is voor jou vanzelfsprekend, net als verantwoording afleggen. Je staat stevig in je schoenen en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Ambitieus, resultaatgericht, perfectionistisch, zelfstarter met veel verantwoordelijkheidsgevoel, flexibel en integer zijn daarnaast steekwoorden die jou omschrijven.

Inlichtingen

Mark Raijmakers of Mijke Eggink, 010-7600985

Sollicitatie

Herken jij jezelf en jouw toekomst in bovenstaande omschrijving? Dan leren we jou graag beter kennen! Stuur je CV met motivatiebrief naar mailto:info@neo-mundo.nl of solliciteer via onze website http://www.neo-mundo.nl.

Solliciteren