Neo-Mundo

Ingevuld | Ondersteuning P&C Jeroen Bosch Ziekenhuis – Den Bosch

Introductie

Voor de afdeling Finance & Control van het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn wij op zoek naar een betaalbare en kwalitatief goede oplossing om de afdeling Planning en Control te ondersteunen gedurende de periode dat er collega’s afwezig zijn wegens Verlof

Organisatie

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ is met 4000 medewerkers en 240 medisch specialisten de grootste werkgever in de regio. Vrijwel alle medische specialisaties zijn vertegenwoordigd. Jaarlijks verzorgen we meer dan 500.000 polikliniekenbezoeken en ruim 60.000 ziekenhuisopnames.


Het JBZ is als één van de grootste opleidingsziekenhuizen in Nederland aangesloten bij de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ). Kenmerkend voor een STZ-ziekenhuis is dat behalve hoogwaardige patiëntenzorg ook opleiding en onderzoek tot de kerntaken behoren. Per jaar begeleiden wij 350 co-assistenten en leiden wij 88 arts-assistenten op tot specialist. Daarnaast leiden we jaarlijks 200 verpleegkundigen op via de zogenaamde beroepsbegeleidende leerweg. In 2013 had het Jeroen Bosch Ziekenhuis 21 (medische) vervolgopleidingen.

De nieuwbouw van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is gereed. De drie Bossche locaties (het Carolus, het Groot Ziekengasthuis en het Willem-Alexander) zijn samen ondergebracht op één locatie. Bij het ontwerp en inrichting van het nieuwe gebouw staat de behoefte van de patiënt centraal.

Functie

De adviseurs Planning & Control in het Jeroen Bosch Ziekenhuis ondersteunen gedurende het zwangerschapsverlof van 2 collega’s. Dit betekent hands-on voorbereidende werkzaamheden uitvoeren zoals data ontsluiten. Daar waar mogelijk zal hij of zij zich ook bezig houden met aanvullende vragen, zoals het analyseren van de financiële rapportages, trends en vragen signaleren, advies voorbereiden en daar waar gewenst te reflecteren. De coordinator Planning en Control is in het licht van de opdracht direct leidinggevende.

Aanbod

Frits Claassen, Talent bij Talent4Care gaat de opdracht invullen in het kader van zijn Traineeship bij Talent4Care, ondersteund door Neo-Mundo

Sollicitatie

Opdracht is ingevuld per 25 juni

Solliciteren