Neo-Mundo

Ingevuld | Online Marketeer bij uitvaartonderneming – Zuid-Nederland

Introductie

Analytisch, innoverend en creatief

Ben jij die energieke en ondernemende persoon die gemakkelijk buiten de geijkte paden treedt? Het als een sport ziet om zo veel mogelijk traffic te genereren naar websites? Leuk vindt om de informatie achter de cijfers te ontdekken? Innovatief en creatief is in het ontdekken en benutten van (nieuwe) communicatiemiddelen en –kanalen? Wil je dit doen in een sector waar de dienstverlening er toe doet?

Organisatie

Van der Spek Uitvaart is een familiebedrijf dat in 1888 werd opgericht in Rotterdam Delfshaven. De huidige directie van Van der Spek bestaat nog altijd uit familieleden van de oprichter. Het bedrijf heeft 7 eigen locaties. Van der Spek heeft de gedachte dat iedere uitvaart uniek is. Met deze gedachte en ruime ervaring is het bedrijf in staat iedere uitvaart aan te passen aan de specifieke wensen van de nabestaanden en om ondersteuning te bieden bij het maken van keuzes. Om elke uitvaart tot een memorabele gebeurtenis te maken.

Functie

Als Online Marketeer ben jij mede verantwoordelijk voor de online marketingstrategie en draag je bij aan de realisatie van de online (commerciële) doelstellingen van Van der Spek. Je houdt je dagelijks bezig met het optimaliseren van de online vindbaarheid van de websites en portals en optimaliseert de online aanwezigheid bij potentiële klanten. Dit om zo veel mogelijk traffic te genereren naar de websites en maximale conversie te realiseren.

Daarnaast bestaan je taken en verantwoordelijkheden o.a. uit:
 Het mede opstellen en realiseren van het online marketingplan voor Van der Spek
 Ontwikkelen, budgetteren en (laten) uitvoeren van Search Engine Advertising activiteiten en e-mail direct-marketing campagnes
 Zoekmachine optimalisatie/SEO; optimaliseren van content en techniek om ‘natuurlijk’ zoekverkeer te maximaliseren
 Invulling geven aan, en content beheer van de website(s), SEO, SEA en klant- en omzetcijfers
 Analyse en managementrapportage van bezoekersaantallen, conversie en website gebruik en tevredenheid
 Product management activiteiten; initieert verbeteringen in de commerciële websites om CRO te optimaliseren
 Innovatie in communicatie en marketing door implementatie van nieuwe communicatiemiddelen en –kanalen (Social Media, blogging, webTV, etc.)
 Beheer van het CMS systeem

Functie eisen

Van der Spek zoekt een energieke en ondernemende Online Marketeer die gemakkelijk buiten de geijkte paden treedt. Iemand die creatief en innoverend is. Zijn of haar tanden vastbijt in de technische kant van websites om (blijvend) gevonden te worden. In staat is om daarnaast analyses en onderzoek te doen en dat te vertalen naar continue doorgroei en verbetering van de online activiteiten.

 Een afgeronde en relevante HBO-opleiding
 Relevante werkervaring in eerste baan opgedaan, met online marketing en e-mailmarketing binnen een commerciële organisatie, en nu toe aan de volgende stap
 Ervaring met Google Analytics, SEO/SEA
 Sterke analytische vaardigheden en in staat om de analyse te vertalen naar beleid
 Redactionele vaardigheden die zorgen voor klantvriendelijke en conversiegerichte content
 Ambitie om tot de beste conversie specialisten van Nederland te behoren
 De volgende aantoonbare competenties: planmatig werken, cijfermatig inzicht, gestructureerd, stressbestendig, ondernemend en innoverend en creatief

Aanbod

We bieden jou een uitdagende baan bij een gevestigde naam binnen de uitvaartbranche. Bij een organisatie waar jij als vakspecialist alle ruimte krijgt om je in je vak te bewijzen en verder te ontwikkelen. In een leuk jong team met betrokken medewerkers. Waar van je gevraagd wordt om zelfstandig jouw werkzaamheden te bepalen en uit te voeren, maar waar je uiteraard terug kunt vallen op jouw collega’s.
Bij aanvang wordt een jaarcontract verstrekt (minimaal 32 uur per week). De invulling van deze functie is beoogd voor onbepaalde tijd. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Een deel van het salaris is variabel op basis van de bereikte resultaten.

Inlichtingen

Voor meer informatie, neem contact op met Cornelis Overhand, Neo-Mundo, op 010 76 00 985.
Kijk voor meer informatie over Van der Spek Uitvaart op www.vanderspekuitvaart.nl.

Sollicitatie

Reactietermijn gesloten.

Solliciteren