Neo-Mundo

Ingevuld | Projectcoördinator/- adviseur KWF – Amsterdam

Introductie

(‘Partner in crime’ van de projectleiding bij KWF Kankerbestrijding)

KWF Kankerbestrijding is het grootste gezondheidsfonds van Nederland en wil niet accepteren dat er zoveel mensen aan kanker lijden en er al te vaak aan overlijden. Sinds de oprichting in 1949 doet KWF Kankerbestrijding al het mogelijke om kanker terug te dringen en onder controle te brengen. Hun doel is: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Organisatie

KWF Kankerbestrijding financiert kankeronderzoek, geeft voorlichting en ondersteunt patiënten. Om dit mogelijk te maken werven zij fondsen. Ze doen dat niet alleen, maar samen met u. Met KWF Kankerbestrijding investeer je in leven.

Project Fundament: Transparantie en Sturen
Project Fundament staat voor een aantal vernieuwingen in 2014 binnen de afdeling Doelbesteding van KWF Kankerbestrijding. Aspecten zijn:
• Stroomlijning van bestedingen door onder andere meer inzicht en flexibiliteit in de processen waardoor op elk gewenst moment informatie over de bestedingen eenduidig beschikbaar komt.
• Samen met de Raden beter kunnen sturen op de missie.
• Een grotere inbreng van de patiënt en algemeen publiek bij de besteding van het geld.

Functie

Als projectcoördinator/-adviseur help je de opdrachtgever, de projectleider en de deelprojectleiders succesvol de nieuwe opgave te implementeren, naast hun focus op dagelijkse werkzaamheden. Je vervult daarbij de rol van sparringpartner, adviseur en/of begeleider achter de schermen. Je levert vooral ook actieve support als een (ervaringsdeskundige) projectmanager en/of direct, zichtbaar en vooral ook hands-on. Je faciliteert het projectproces en de stuurgroep. Daarnaast onderhoud je de projectadministratie bij , inclusief het beheren van de projectbegroting.

Je gaat aan de slag op de afdeling ‘Doelbesteding’. De afdeling Doelbesteding van het KWF bestaat uit vijf teams die zich richten op het faciliteren en ondersteunen van onderzoek en activiteiten op het gebied van Preventie, Behandeling en Begeleiding. Onder hun verantwoordelijkheid valt het project.

Je bent primair de rechterhand van de projectleider, maar ook de spin in het web voor alle betrokken deelprojectleiders, medewerkers en betrokkenen. Je zult de voortgang bewaken, acties opzetten, strategisch meedenken, de teamleden scherp houden en resultaat realiseren.

In deze rol draai je nergens je hand voor om. Van het voorbereiden en agenderen van relevante thema’s tot het schrijven van notities, notulen en plannen. Daarnaast hou je zicht op de voortgang en tussentijdse evaluaties van de (deel)projecten en op de consistentie en integratie op de belangrijkste thema’s. Je fungeert daarbij als een slimme rechterhand van het projectmanagement.

Functie eisen

Je hebt een academisch denk- en werkniveau. Je bent succesvol in onder meer adviesprocessen en projectmanagement. Je hebt inzicht in de dynamiek en politiek binnen organisaties en teams, kent de resultaatgerichte kant van het advies- en (project) managementvak en je eigen professionele identiteit. Je neemt graag verantwoordelijkheid voor je eigen resultaten. Je bent een kei in advies- en (project)managementvaardigheden met creativiteit en een frisse kijk.

Je beschikt het liefst over inzicht in het werkveld van de universitaire onderzoekswereld en zorg, adviesraden en patiënten-participatie. Daarnaast heb je bewezen vanuit in verander- en programmamanagement (op tactisch en strategisch niveau) te kunnen adviseren, inspireren en binden.

Je beschikt over ervaring als projectleider in een (bestuurlijk) complexe omgeving met een nadrukkelijke veranderopgave. Je bent vooral ook een doener, schrijfvaardig en ondersteunt een ander graag in het behalen van geweldige resultaten.
Je beschikt over een natuurlijke sensitiviteit en sterk ontwikkelde politieke en communicatieve vaardigheden maken je beeld compleet.

Aanbod

Wij bieden je een inspirerende en uitdagende opdracht in een organisatie die haar fondsen nog efficiënter wil inzetten met als doelstellingen: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Het betreft een opdracht voor een jaar, 4 dagen per week. Bij voorkeur in dienstverband.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met drs. Mijke Eggink, Neo-Mundo, op 010 76 00 985.Wil je graag meer informatie over KWF Kankerbestrijding? Kijk dan op www.kwf.nl

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en per direct beschikbaar bij voorkeur in loondienst of eventueel als freelancer tegen een passend tarief? Stuur dan je cv, een kort begeleidend schrijven en een salaris/tariefsindicatie zo spoedig mogelijk naar info@neo-mundo.nl of reageer via de ‘solliciteer’-button rechtsonder voor dinsdag 20 mei as.

Solliciteren