Neo-Mundo

Ingevuld | Projectleider capaciteitsuitbreiding GCA: Slagvaardig, bruggenbouwer en spin in het web. – Nederland

Introductie

Neo-Mundo is voor Gezondheidscentrum Asielzoekers (GC A) op zoek naar een slagvaardig projectleider die de organisatie ondersteunt bij de organisatie van de capaciteitsuitbreiding.

Organisatie

Het GC A opereert landelijk en zorgt ervoor dat goede huisartsenzorg voor alle asielzoekers altijd dichtbij en toegankelijk is. Het primaire zorgproces staat centraal in alles wat ze doen.

In 2014 verwacht GC A dat het aantal asielzoekers in Nederland fors zal toenemen. Het COA zal daarom extra opvanglocaties gaan openen waar het GC A de benodigde huisartsenzorg zal gaan aanbieden

Dit proces zal een zware wissel trekken op de totale organisatie in het algemeen en op de ondersteunende afdelingen misschien wel in het bijzonder. Hoewel de benodigde kennis in de eigen organisatie zit, is de beschikbare capaciteit gebaseerd op de ‘going concern’-zaken en niet ingericht op een omvangrijk, tijdkritisch project als deze.

Functie

Om deze forse uitbreiding te organiseren zijn wij op zoek naar een projectleider die samen met een projectteam in nauwe interactie met de bestaande organisatie deze uitbreiding van onze organisatie gaat doorontwikkelen en implementeren.
De projectleider heeft een belangrijke coördinerende, sturende en motiverende rol. In de opdracht adviseer en ondersteun je actief de opdrachtgevers en betrokkenen. Je zal als ‘spin in het web’ steeds de vertaalslag moeten maken van de wensen vanuit de organisatie naar de nieuw te realiseren lokaties

Van het eerste idee tot en met het gebruik van een locatie waarborg je een efficiënte doelgerichte aanpak. Risico’s op vertraging en budgetoverschrijding worden geminimaliseerd.
•Je levert deskundige inbreng, vertaalt de benodigde acties naar haalbare businesscases voor verschillende lokaties, werkt (actie)plannen uit, zodat de gebouwen en bijbehorende dienstverlening volgens verwachting en zonder tegenslagen gerealiseerd kunnen worden.
•Je kennis en ervaring deel je graag.
•Je stelt je diensten en werkzaamheden ten doel om te ontzorgen en te ontlasten

Functie eisen

We zijn op zoek naar iemand met een actieve, optimistische en ambitieuze houding, maar die ook in staat is slagvaardig op te treden als de situatie daar om vraagt. Iemand die de klappen van de zweep’ kent en verbouw, nieuwbouw en bijbehorende verhuisbewegingen in complexe zorg- en politiek gevoelige organisaties eerder succesvol heeft begeleidt.
Kennis en ervaring met de dienstverlening en doelgroep van het CGA organisatie is zeker een pré.

Voor deze functie is belangrijk dat je over de volgende vaardigheden beschikt:
•communicatief
– goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
– affiniteit met de verschillende niveaus en bedrijfsprocessen in de organisatie
•beïnvloedend gedrag
– vermogen tot samenwerken en stimuleren
– vermogen om op te treden
•projectmatig werken
– ervaring met projectmatig werken, organiseren en voortgangscontrole
– affiniteit met digitale techniek (mailgebruik, internet)
•probleemoplossend vermogen
– omgevingsbewustzijn, probleemanalyse, organisatiesensitiviteit
•motiveren
– energiek, klantgericht, ambitie, daadkracht, doorzettingsvermogen
•persoonlijke vaardigheden
– besluitvaardig, grote lijn bewaken en oog voor details, stressbestendig, vasthoudend,
multicultureel bewustzijn, aanpassingsvermogen

Het spreekt voor zichzelf dat de projectleider draagvlak heeft binnen de organisatie en bij de organisaties waarmee wij nauw samenwerken zoals COA en MCA.

Aanbod

Wij bieden je een inspirerende en uitdagende opdracht in een organisatie die kwalitatief hoogwaardige huisartsenzorg biedt aan asielzoekers. Ze streven naar uniforme zorgkwaliteit om de asielzoeker op iedere GC A locatie op dezelfde manier tegemoet te kunnen treden. GC A kent een decentrale organisatiestructuur (plusminus 35 locaties) met centrale aansturing op beleid en kaders en ondersteuning van de decentrale teams.

Het betreft een opdracht voor 4-6 maanden met optie tot verlenging. Bij aanvang wordt uitgegaan van gemiddeld 24 uur per week. Afhankelijk van de ontwikkelingen kan de benodigde inzet in de loop van de opdracht varieren.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met drs. Mijke Eggink, Neo-Mundo, op 010 76 00 985.
Wil je graag meer informatie over het Gezondheidscentrum Asielzoekers (GC A)? Kijk dan op www.gcasielzoekers.nl

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en per direct beschikbaar bij voorkeur in loondienst of als freelancer? Stuur dan je cv, een kort begeleidend schrijven en een salaris/tarief indicatie zo spoedig mogelijk naar info@neo-mundo.nl of reageer via de ‘solliciteer’-button rechtsonder.

Solliciteren