Neo-Mundo

Ingevuld | Projectleider Thuiszorg Aafje – Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk (BAR)

Introductie

Neo-Mundo zoekt voor Aafje een vakkundig Projectleider die de Thuiszorg teams in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk (BAR) begeleidt op weg naar nog betere prestaties. Een klantgerichte People manager die de prestaties verbetert en de positie verder versterkt.

Vanuit jouw ‘state of the art’ kennis en ervaring binnen de Thuiszorg, ondersteun je de Manager Zorg & Behandeling van de regio en de teams naar een meest passende en vooral ook goede organisatie en resultaten. Je doet dit in opdracht van en in co-creatie met de manager als projectleider, adviseur en intermediair. Dit gebeurt uiteraard ook in nauwe samenwerking met de teamcoaches.

Organisatie

Je gaat aan de slag in een organisatie waar de vele veranderingen steeds vragen om verdere ontwikkeling van de Thuiszorg teams. Om een optimale prestatie voor de organisatie en de teams mogelijk te maken is een kwalitatief en logistiek hoogstaand proces een noodzaak.
In de regio waar je aan de slag gaat biedt Aafje met 10 teams (Barendrecht 2, Albrandswaard 2 en Ridderkerk 6) o.a. geplande en ongeplande verpleging, verzorging en personenalarmering.

Over Aafje thuiszorg huizen zorghotels
Bij Aafje werken 3300 medewerkers en 1500 vrijwilligers. Zij bieden zorg bij klanten thuis, in verzorgings- en verpleeghuizen en in zorghotels. Dat doen ze in Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Kijk voor meer informatie op http://www.aafje.nl

Functie

• Je maakt een plan van aanpak om de samenstelling en organisatie van de teams te optimaliseren t.o.v. de zorgvraag en draagt zorg voor de uitvoering van het plan.
• Je zorgt daarmee ook voor optimale teamprestaties, goede productiviteit, rollen en samenwerking binnen en tussen teams.
• Je draagt zorg voor de voorbereidingen van de PREZO-audit.
• Je ondersteunt de medewerkers bij de in gang gezette en benodigde veranderingen, bewaakt en stimuleert de kwaliteit van de werkzaamheden bv. op het gebied van dossiervoering, medicatie en verpleegtechnische handelingen.
• Je herziet daar waar nodig de ondersteunende processen, met het primaire proces als vertrekpunt, zoals het verder verbeteren van administratieve organisatie.
• Je evalueert de Bereikbaarheidsdienst en brengt zo nodig verbeteringen aan.

Functie eisen

• Heb jij ruime (interim) ervaring als verantwoordelijk (project)leider in de Thuiszorg en ben jij succesvol geweest in het herpositioneren, veranderen en toekomst proof maken van meerdere teams en delen van organisaties?
• Ben je een echte people manager die graag de teamleden in hun kracht probeert te houden, ondanks alle veranderingen?
• Heb je kennis van kwaliteitszorg en PREZO (pré)?
• Kan jij als geen ander een flinke transitie bewezen soepel en met resultaat laten verlopen?
• En ben je spoedig beschikbaar?

Aanbod

Dan bieden wij deze uitdagende opdracht, in eerste instantie tot 1 januari 2017, waarin je op tijdelijke of interimbasis een wezenlijke bijdrage kan leveren aan een sterk veranderende en verbeterende thuiszorg organisatie. Voor 32 – 36 uur per week.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en searchbureau in de zorg en werft de manager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mijke Eggink of Floor Bovens, consultants bij Neo-Mundo.
010-7600985 of info@neo-mundo.nl

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd stuur dan zo spoedig mogelijk je CV, een kort begeleidend schrijven en een (ZZP)tarief- of salarisindicatie.

Reageer via de ‘solliciteer’-button rechtsonder.

Solliciteren