Neo-Mundo

Ingevuld | Rayonmanager Welzorg Noordoost Brabant – Veghel

Introductie

(Reactietermijn gesloten)Wil jij meebouwen aan de toekomst van Welzorg? Kun jij uitstekend je weg vinden als leidinggevende en commercieel eindverantwoordelijke waarbij geen dag hetzelfde is? Geniet jij ervan om mensen te laten groeien in hun klantgerichtheid en vakmanschap, te schakelen op diverse niveaus en een ‘can do’ gevoel te creëren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Welzorg is gespecialiseerd in verkoop, advies, service, aanpassing en verhuur van hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking of mobiliteitsprobleem. De belangrijkste opdrachtgevers zijn gemeenten, zorgorganisaties, zorgverzekeraars en particulieren.

Welzorg heeft een platte, decentrale organisatiestructuur met een informele sfeer en een uitdagend werkklimaat. Bij Welzorg staat open communicatie en betrokkenheid voorop. Welzorg telt circa 950 medewerkers en maakt onderdeel uit van de Louwman Groep. Voor meer informatie ga je naar https://www.welzorg.nl/.

Functie

Als Rayonmanager ben je accountmanager en leidinggevende, verantwoordelijk voor het resultaat van het rayon Noordoost Brabant. Dit betreft onder andere de plaatsen Veghel (standplaats), Oss, Uden, Nijmegen, Boxmeer, Land van Cuijck, Wijchen, Groesbeek. Je begeleidt nieuwe processen en geeft leiding aan alle medewerkers die direct klantcontact hebben, zoals de adviseurs en de servicemonteurs. Terwijl zij de klant bezoeken voor een advies of rolstoelpassing onderhoud jij de relaties met bijvoorbeeld gemeenten, ergotherapeuten of andere aanspreekpunten binnen zorgorganisaties en ondersteun je de medewerkers coachend. Je bent zowel extern als intern een echt bruggenbouwer en verbinder.

Welzorg is een commerciële organisatie in transitie naar een steeds meer klantgerichte en toekomstbestendig organisatie. Welzorg heeft met de klantcontactorganisatie de planning en logistieke activiteiten van alle regio’s op één centrale locatie georganiseerd. Dit om de klant en de lokale teams zo effectief mogelijk te ondersteunen vanuit één centrum. Lokale teams staan dichtbij de klant en zorgen voor de dienstverlening. De rayonmanager is daarbij de verbindende schakel tussen de klanten, medewerkers binnen het rayon en de centrale organisatie.

We zoeken een manager die niet alleen ervaring heeft met een commerciële organisatie in verandering, maar ook begrijpt dat reorganiseren hand in hand gaat met ontwikkelen. Je bewaakt de rust en kwaliteit, stuurt op nieuwe (sales)ontwikkelingen en andere KPI’s en neemt je team hierin mee. Je bent pragmatisch ingesteld, daadkrachtig in je beslissingen en je weet, ook onder druk, veerkracht te tonen.

Kerntaken
• Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van commerciële en operationele doelen in je rayon.
• Je legt en onderhoudt contacten met klanten en prospects.
• Je coacht, begeleidt en ondersteunt je medewerkers zodat zij tot optimale prestaties komen.
• Je initieert zelfstandig nieuwe business.
• Je bent omzetverantwoordelijk voor je rayon en werkt op basis van jaarplannen en budgetten.
• Je adviseert gevraagd en ongevraagd de Regiomanager over het optimaliseren van de landelijke processen, vereenvoudigen van afspraken met opdrachtgever en onderhoudt goede contacten met het centrum in Raamsdonksveer.

Functie eisen

• Afgeronde HBO-opleiding (eis).
• Je hebt tenminste 5 jaar bewezen leidinggevende ervaring in een dynamische en klantgerichte omgeving bij een zakelijke dienstverlener.
• Je hebt ervaring met onze opdrachtgevers zoals gemeenten en zorgorganisaties.
• De klant staat bij jou te allen tijde centraal en je bent gesprekspartner op alle niveaus.
• Je bent ondernemend, commercieel en bedrijfsmatig.
• Je weet een goede balans te vinden tussen resultaat, mens- en procesgerichtheid.
• Je bent betrokken en gaat door tot je werk af is, de KPI’s zijn behaald zijn en zowel je klant als je medewerker tevreden is.
• Je bent een doorzetter, wil graag winnen en weet op een natuurlijke manier relaties aan te gaan en te onderhouden.
• Je bent in staat teams te bouwen en hebt passie voor de klanten van Welzorg.
• Je bent bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) het rayon

Aanbod

Een afwisselende baan waarbij je veel vrijheid krijgt om zelfstandig te opereren. Je werkt in een veranderende en zeer dynamische omgeving. Je hebt volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen ondersteund door een intensief leiderschapsprogramma.
Het betreft een functie voor 36 tot 40u per week. Het salaris bedraagt dan max. €5300,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast heb je recht op vakantiegeld (8%) en krijg je een leaseauto. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een periode van één jaar.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer en werft de functie voor Welzorg. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door vóór woensdag 1 juni een motivatiebrief met CV achter te laten via de de button solliciteren (rechts onderin). De eerste gesprekken vinden plaats met Neo-Mundo. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren