Neo-Mundo

Ingevuld | Senior Beleidsmedewerker Maatschappelijke ondersteuning – Gemeente Centrum van het land

Introductie

Door ziekte van de senior beleidsmedewerker is vervanging van reguliere advieswerkzaamheden noodzakelijk.

Organisatie

Gemeente centrum van het land.

Functie

De beleidsmedewerker voorziet tijdens de ziekte van de senior in vervanging van taken en opdrachten op het gebied van maatschappelijke ondersteuning.

Tot de taken behoort in ieder geval de bestuurlijke advisering en de afwikkeling van actuele vraagstukken in het kader van de Wmo zoals verwoord in het collegewerkprogramma en het gemeentelijke programma.

Daartoe behoren onder andere het samen met maatschappelijke organisaties organiseren van een platform voor mantelzorgers, de advisering ten aanzien van de uitvoering van wijkactieplannen vanuit zorgperspectief en actieve deelname aan regionale beleidsteams inkoop/innovatie en vervoerscombinaties.

Ook wordt gevraagd om speciale aandacht voor de verbinding tussen geformuleerd beleid in het kader van de Wmo en de inrichting van de lokale werkprocessen binnen het zorgloket.

De overige taken worden ingevuld in afstemming met andere beleidsmedewerkers.

Functie eisen

Meerjarige werkervaring bij meerdere opdrachtgevers als beleidsmedewerker op het terrein van maatschappelijke ondersteuning

Flexibele inzetbaarheid met een gemiddelde van 24 uur per week

Tenminste afgeronde Hbo-opleiding

Aanbod

Een aantrekkelijke opdracht daar waar het gebeurt voor gemiddeld 24 uur per week vanaf half februari voor vervang bij ziekte. 3-6 maanden.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met drs. Mijke Eggink, Neo-Mundo, op 010 76 00 985

Sollicitatie

Ben je ge├»nteresseerd en per februari beschikbaar stuur dan je cv voor 30 januari, een kort begeleidend schrijven en een tariefindicatie zo spoedig mogelijk naar info@neo-mundo.nl of reageer via de ‘solliciteer’-button rechtsonder.


Eerste gespreksronde zal plaats vinden op 9 februari 2015, gelieve daarmee rekening te houden.

Solliciteren