Neo-Mundo

Ingevuld | Senior HR Adviseur UMC – Randstad

Introductie

Voor een UMC zijn wij op hele korte termijn op zoek naar een tijdelijk HR-adviseur! in deze rol adviseer je bestuur, directeur bedrijfsvoering, afdelingshoofden en overige leidinggevenden over personeels- en organisatievraagstukken.

Heb jij ervaring als HR-adviseur bij een academisch ziekenhuis en minimaal 2 jaar ervaring bij een organisatie die valt onder het ambtenarenrecht? Dan zien wij jouw CV graag snel tegemoet!

Organisatie

Een UMC in de randstad. Bij het HR-domein van dit UMC werken zo’n 100 HR-professionals. Deze zijn verdeeld over verschillende divisies, die elk hun eigen specialistische kennis en ondersteuning bieden.

Functie

Als HR adviseur ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van de HR-doelstellingen van de divisie. Je acties zijn gericht op het optimaliseren van de kwaliteit en kwantiteit van de bezetting: de juiste mens op het juiste moment op de juiste plaats. Hierbij weet je een balans te vinden tussen mensgerichte betrokkenheid en professionele autonomie.

Je stelt je op als sparring partner van het bestuur en leidinggevenden, met oog voor de verschillende rollen en belangen. Aspecten die deel uitmaken van je taken zijn o.a. personeelsplanning, re├»ntegratie, beloning, managementrapportages, functioneren en beoordelen, loopbaan, conflicten op de werkvloer. Je voert mede de regie over het geheel van de HR-dienstverlening voor de divisie. Dit is te meer belangrijk in het licht van de huidige ontwikkelingen: er wordt o.a. een centrale HR-servicedesk gevormd van waaruit het grootste deel van (HR)beheer en de informatievoorziening aan leidinggevenden en medewerkers gestalte gaat krijgen. Voor specialistisch advies (juridisch, arbeidsmarkt, scholing en ontwikkeling) kan een beroep worden gedaan op de terzake kundige adviseurs van het centrale HR-directoraat. De HR-adviseur bewaakt/co├Ârdineert de voortgang van administratieve processen en is er voor verantwoordelijk dat het primair proces ook in deze optimaal wordt ondersteund.

Functie eisen

-Je bent in het bezit van een HBO diploma in relevante richting (HR);
-Je hebt minimaal 5 jaar recente ervaring als HR Adviseur in een complexe (middel)grote organisatie (minimaal 500 medewerkers) met hoogopgeleide professionals.;
-Je hebt recente ervaring met managementinformatiesystemen
-Je hebt kennis van het aandachtsgebied personeel & organisatie en relevante wet- en regelgeving
-Het is een pre als je ervaring hebt met SAP,dit geeft je voorrang in de selectie.

Als persoon zoeken we:
-Een stevige persoonlijkheid met een pro-actieve houding
-Iemand die communicatief sterk is, organisatiesensitief, klantgericht, resultaatgericht en overtuigend.
-Iemand die flexibel is en gericht op samenwerking.

Aanbod

Een inkooptarief van 60-65 per uur.

De gesprekken bij de opdrachtgever vinden 10 september plaats.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en bemiddelt voor deze interim-functie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Floor Bovens, consultant bij Neo-Mundo, op 010-7600985.

Sollicitatie

Solliciteren kan door je cv met tarief te sturen tav Floor Bovens, Neo-Mundo. Je kunt hiervoor gebruik maken van het e-mailadres info@neo-mundo.nl

Solliciteren