Neo-Mundo

Ingevuld | Teamleider Preventie KWF – Amsterdam

Introductie

Inspirerend en meedenkend leidinggevende

Ben jij de teamleider die samen met jouw team zorgt voor de uitvoering van het beleid van KWF Kankerbestrijding met betrekking tot preventie op het gebied van kanker? Ben jij in staat om dit team met volle passie en een breed takenpakket gefocust te houden? En weet jij als geen ander hoe je dienend leiding geeft in een omgeving gericht op behandeling en onderzoek?

En wil jij dit doen voor KWF Kankerbestrijding? KWF is het grootste gezondheidsfonds van Nederland dat kankeronderzoek financiert, voorlichting geeft en patiënten ondersteunt? Wil jij graag werken in een team van professionals en 120.000 vrijwilligers dat voorop gaat in de strijd tegen kanker?

Organisatie

De afdeling ‘Doelbesteding’ van KWF (40 fte) bestaat uit verschillende teams die zich richten op het faciliteren en ondersteunen van o.a. onderzoek en activiteiten op het gebied van preventie, behandeling en begeleiding. Wij zijn op zoek naar een inspirerende teamleider voor het team ‘Preventie’. Dit team is, in samenspraak met de stakeholders, verantwoordelijk voor een optimale en hoogwaardige informatievoorziening, campagnes en gedrag -beïnvloeding over kankerbestrijding naar zowel externe als interne partijen. Heb jij passie voor communicatie en marketing, maar bovenal voor dienend leidinggeven aan een divers team bestaande uit hoogopgeleide professionals? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat voor deze functie.

Functie

In deze functie werk je mee aan het (toekomstig) preventiebeleid van KWF. Je vertaalt het vastgestelde organisatie- en afdelingsbeleid naar jaarplannen en je bent verantwoordelijk voor het budget, de doelstellingen en de werkwijze van je eigen team (+/- 8-10 FTE). Je bent samen met je mede teamleiders verantwoordelijk om de afdeling Doelbesteding een succes te maken. Je bent een coachende en sturende teamplayer die de processen voor continue innovatie van preventie en patiëntondersteuning bewaakt. Dit doe je in samenwerking met de projectleiders en onderzoekscoördinatoren uit jouw team. Samen met jouw team onderzoek je de beste mogelijkheden om (potentiële) kankerpatiënten te bereiken en te ondersteunen en de resultaten hiervan implementeer in evenementen en campagnes (bijvoorbeeld: RokenNL). Ook ben je betrokken bij de voorselectie en de toekenning van subsidieaanvragen voor onderzoek en projecten op de gebieden preventie en patiëntenondersteuning.

Functie eisen

Je hebt een WO denk- en werkniveau met bij voorkeur een managementgerichte academische opleiding. Je beschikt over ruime leidinggevende ervaring en bent bekend met het werken in de zorg of een zorg-gerelateerde omgeving. De wereld van preventie, communicatie en/of onderzoek is je zeker niet vreemd. Je bent een motivator die precies weet hoe je jouw teamleden kunt stimuleren en je houdt scherp in de gaten dat alle doelen bereikt worden. Daarnaast ben je in staat om beleid en speerpunten (mede) te ontwikkelen.

Aanbod

Wij bieden je een inspirerende en uitdagende baan in een organisatie die door herstructurering haar fondsen nog efficiënter wil inzetten met als doelstellingen: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Het betreft een fulltime dienstverband. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring bieden wij een passende salariëring in schaal 11 conform KWF-arbeidsvoorwaardenreglement (Euro 3520- 5135).

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met drs. Mijke Eggink, Neo-Mundo, op 010 76 00 985.
Wil je graag meer informatie over KWF kankerbestrijding? Kijk dan op www.kwf.nl.

Sollicitatie

Mail vóór 23 maart 2013 een motivatie en cv naar info@neo-mundo.nl of solliciteer via de website
www.neo-mundo.nl.

Solliciteren