Neo-Mundo

Ingevuld | Tijdelijk Senior WMO Zorgconsulent / 1e aanspreekpunt Zorgloket – Gemeente centrum van het land

Introductie

In verband met de decentralisaties in de zorg en nieuw beleid op het gebied van de maatschappelijke ondersteuning is extra inzet vereist op het gebied van indicatiestelling en functionele sturing van het zorgloket.

Organisatie

Het betreft een gemeente in het centrum van het land.

Functie

De zorgconsulent is gedurende 6 maanden verantwoordelijk voor de indicatiestelling op het gebied van maatschappelijke ondersteuning (Wmo) waarbij de komende tijd het accent zal liggen op de herindicaties op het gebied van huishoudelijke hulp en de nieuwe Wmo-gebieden.

De zorgconsulent functioneert tevens als eerste aanspreekpunt binnen het zorgloket wat betreft de ontwikkeling van de (nieuwe) werkprocessen.

Hij/zij heeft een duidelijke signalerende functie ten aanzien van het te voeren Wmo-beleid, neemt initiatieven tot verbetering of doet daartoe voorstellen.

De zorgconsulent hanteert het dynamische selectiemodel bij de toewijzing van hulp uitgaande van de zelfredzaamheidmatrix.

Hij/zij heeft een coachende rol naar de overige consulenten en de adminstratief medewerkers van het zorgloket.

In het bijzonder draagt de zorgconsulent bij dan wel neemt initiatief bij de vorming van integrale klantdossiers en applicatietoepassingen (functioneel applicatiebeheer).

Binnenkort wordt een vacature voor een vaste consulent maatschappelijke ondersteuning opengesteld minimaal 24 uur per week. De mogelijkheid bestaat om vanuit de tijdelijke inhuur te solliciteren op deze vaste functie.

Functie eisen

Ruime recente ervaring (min 5 jaar) als Zorgconsulent (Wmo) of een vergelijkbare rol.

Beschikbaarheid voor 24-36 uur per week per begin februari.

Beheersing van de noodzakelijke applicaties. (Civision)

Tenminste Hbo-opleiding of vergelijkbaar werk-/denkniveau

Aanbod

Een aantrekkelijke opdracht voor 24 – 32 uur uur per week van half februari tot half september, met optie tot verlenging.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met drs. Mijke Eggink, Neo-Mundo, op 010 76 00 985

Sollicitatie

Ben je ge├»nteresseerd en per februari beschikbaar stuur dan je cv voor 30 januari, een kort begeleidend schrijven en een tariefindicatie zo spoedig mogelijk naar info@neo-mundo.nl of reageer via de ‘solliciteer’-button rechtsonder.

De selectiegesprekken vinden plaats op 9 februari, gelieve deze datum beschikbaar te houden.

Solliciteren