Neo-Mundo

Ingevuld | Tijdelijke vervanging regiomanagement zorg aan asielzoekers’ – Gelderland/Oost Brabant/Limburg

Introductie

Neo-Mundo is voor het landelijk Gezondheidscentrum Asielzoekers (GC A) per direct op zoek naar een tijdelijke Regiomanager voor de regio Gelderland/Oost-Brabant/Limburg ter vervanging van het Regiomanagement.

Organisatie

Het GC A opereert landelijk en zorgt ervoor dat goede huisartsenzorg voor alle asielzoekers altijd dichtbij en toegankelijk is. Het primaire zorgproces staat centraal in alles wat ze doen.

Ze streven naar uniforme zorgkwaliteit om de asielzoeker op iedere GC A locatie op dezelfde manier tegemoet te kunnen treden. GC A kent een decentrale organisatiestructuur (plusminus 45 locaties, 200fte) met centrale aansturing op beleid en kaders en ondersteuning van de decentrale teams. Bij GC A werken in de zorg huisartsen (gecontracteerd), (specialistische) verpleegkundigen, consultenten GGZ en doktersassistenten. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van tolken. Ook beschikt GC A over een 24/7 medisch callcentrum: de praktijklijn.

In 2014 neemt het aantal asielzoekers in Nederland toe. Het COA zal daarom extra opvanglocaties gaan openen in de regio’s waar het GC A de benodigde huisartsenzorg gaat aanbieden.

Functie

De tijdelijke Regiomanager wordt tijdens de vervanging van het management verantwoordelijk voor de integrale aansturing, organisatie en kwaliteit van de uitvoering van de zorgverlening door de GC A-teams in de regio, de samenwerking met de huisartsen en de Praktijklijn.

Het accent bij deze vervanging ligt grotendeels op het ‘going concern’, people- en procesmanagement. Je stuurt de werkprocessen aan en faciliteert deze op de locaties, inclusief de samenwerking met de huisarts(en). Je organiseert en optimaliseert de formatie en inzetplanning. Je ondersteunt vooral ook de medewerkers in de regio en zorgt voor regelmatig werkoverleg. Ook ben je verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding en zorg je voor regelmatige intervisie ten behoeve van kwaliteit en deskundigheidsbevordering.

Daarnaast adviseer je het Hoofd Zorguitvoering over zorgontwikkelingen, formatieplanning en zorguitvoering en lever je desgewenst een bijdrage aan de ontwikkeling van organisatiebeleid.

Functie eisen

Je bent bewezen succesvol als interim manager in de eerstelijnszorg. Daarbij heb je uitgebreide ervaring opgedaan in omgevingen waar zorg wordt geboden aan mensen met een diversiteit aan culturele achtergronden, zorgverlening in achterstandswijken en/of zorg voor niet-Nederlandstaligen.

Het GC A zoekt iemand die beschikt over leidinggevende kwaliteiten, maar vooral ook goede sociale vaardigheden. Een stimulerende, motiverende en zo nodig corrigerende houding, overtuigingskracht en sturend vermogen zijn van belang. Hierbij verlies jij de menselijke kant niet uit het oog. Ook heb je uitgebreide kennis van de processen en de procedures in de organisatie om de werkprocessen op elkaar af te kunnen stemmen. Je kunt hierbij omgaan met tegengestelde belangen.

Aanbod

Wij bieden je een inspirerende en uitdagende opdracht in een organisatie die kwalitatief hoogwaardige huisartsenzorg biedt aan asielzoekers. Het betreft een opdracht voor 2 tot 4 maanden. Bij aanvang wordt uitgegaan van gemiddeld 4 dagen per week. Afhankelijk van de ontwikkelingen kan de benodigde inzet in de loop van de opdracht worden teruggebracht naar 24 uur per week. Bij deze opdracht is het van belang dat je per direct en in de zomermaanden beschikbaar bent (eventueel kort op vakantie). Eventueel ben je bereid om ook de collega Regiomanagers in de zomerperiode te ondersteunen. Bij voorkeur woon je in de regio Zuid-Oost Nederland.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met drs. Mijke Eggink, Neo-Mundo, op 010 76 00 985. Wil je graag meer informatie over het Gezondheidscentrum Asielzoekers (GC A) Kijk dan op www.gcasielzoekers.nl.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en per direct beschikbaar stuur dan je cv, een kort begeleidend schrijven en een tariefindicatie zo spoedig mogelijk naar info@neo-mundo.nl of reageer via de ‘solliciteer’-button rechtsonder.

Solliciteren