Neo-Mundo

Ingevuld | Uitvaartadviseur – Reactietermijn gesloten

Introductie

Zichtbaar, verbinder en passie voor resultaat

Ben jij die verbinder die voor Van der Spek het uitvaartadviseursteam gaat aanvullen? Vanuit een zichtbare rol het team versterkt en het netwerk verder uitdiept en uitbreidt? Vanuit passie voor resultaat altijd het maximale wil bereiken? Ben je flexibel, warm en pro-actief en weet je vanzelfsprekend vertrouwen te wekken bij nabestaanden?

Organisatie

Van der Spek Uitvaart is een familiebedrijf dat in 1888 werd opgericht in Rotterdam Delfshaven. De huidige directie van Van der Spek bestaat nog altijd uit familieleden van de oprichter. Het bedrijf heeft 7 eigen locaties. Van der Spek heeft de gedachte dat iedere uitvaart uniek is. Met deze gedachte en ruime ervaring is het bedrijf in staat iedere uitvaart aan te passen aan de specifieke wensen van de nabestaanden en om ondersteuning te bieden bij het maken van keuzes. Om elke uitvaart tot een memorabele gebeurtenis te maken.

Functie

Van der Spek zoekt een Uitvaartadviseur die tijdens het gehele proces, vanaf het moment van overlijden tot de uitvaart, de regie heeft over alles wat er rondom de uitvaart moet gebeuren.
Het aannemen en (administratief) afhandelen van de uitvaart en daaraan verwante diensten. Waarbij opgetreden wordt als contactpersoon in het contact met de nabestaanden, opdrachtgevers van de uitvaart en derde partijen. Op een manier waarbij de behoefte van de opdrachtgever/nabestaanden en de mogelijkheden van Van der Spek optimaal op elkaar afgestemd worden.

Je taken en verantwoordelijkheden zullen o.a. bestaan uit:
 Het inventariseren van wensen en behoeften en een passend advies uitbrengen
 Optreden als representatieve contactpersoon voor families
 In het oog houden van totaalplanning organisatie en mede verantwoordelijk voor een correct lopende planning voor de hele organisatie
 Geven van voorlichtingen inzake o.a. deposito, verzekeringen, asbestemming en grafmonumenten
 Opstellen van correcte en inzichtelijke offertes en kostenbegroting
 In overleg treden met interne afdelingen over organisatie en planning van uitvaarten
 Juiste dossiervorming en administratieve afhandeling van de uitvaart
 Onderhouden en verbreden van netwerk
 Bijdrage leveren aan resultaat van de organisatie; op menselijk alsook financieel gebied

Functie eisen

Van der Spek zoekt een flexibel, warm en pro-actief persoon, die vertrouwen weet te wekken bij nabestaanden. Maar ook in staat is voldoende commercieel te denken en te handelen, en vanuit zichtbaarheid verbinding durft aan te gaan.

 Een relevante HBO-opleiding (bij voorkeur richting commercie)
 Bereid om de scholing tot uitvaartverzorger via de beroepsopleiding te starten
 Gepassioneerd en oog voor de medemens
 Streeft naar harmonie en erkent de gevoeligheden bij anderen
 Een kerkelijke achtergrond/opvoeding is een pre. Je hebt in ieder geval een vanzelfsprekend inzicht en gevoel voor wensen van nabestaanden met een kerkelijke achtergrond
 Beschikking over een goed netwerk
 Flexibel en bereid om ook in de avonduren, weekenden en tijdens feestdagen te werken
 In bezit van rijbewijs B
 De volgende aantoonbare competenties: goed in plannen en organiseren, cijfermatig inzicht, voortgangsbewaking, klantgerichtheid, netwerken, probleemanalyse, organisatie sensitiviteit, communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht, zelfontwikkeling, integer, initiatief nemend en resultaat- en kwaliteitsgerichtheid

Ook Uitvaartadviseurs die momenteel als ‘eenpitter’ werkzaam zijn, maar graag deel uit willen maken van een team in een groeiende organisatie en in loondienst willen treden, worden uitgenodigd om te reageren.

Aanbod

We bieden jou een uitdagende baan bij een gevestigde naam binnen de uitvaartbranche. Voor iemand die resultaatgericht is en het daarnaast prettig vindt om met mensen om te gaan, verbinding te maken en zorg te verlenen aan anderen.
Bij aanvang wordt een jaarcontract verstrekt (40 uur per week). De invulling van deze functie is beoogd voor onbepaalde tijd. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de Uitvaart CAO schaal 6 (max. € 3.255,–). Aangevuld met een maandelijkse provisieregeling. Daarnaast is er een bonusregeling van kracht.

Inlichtingen

Voor meer informatie, neem contact op met Cornelis Overhand, Neo-Mundo, op 010 76 00 985.
Kijk voor meer informatie over Van der Spek Uitvaart op www.vanderspekuitvaart.nl.

Sollicitatie

Reactietermijn gesloten

Solliciteren