Momenteel staat er weer een functie voor Junior Consultant bij Neo-Mundo vacant. Een mooi moment voor mij om terug te blikken op mijn eerste vijf maanden als Junior Consultant.

Nog elke dag ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om als Junior Consultant bij Neo-Mundo aan de slag te gaan. Ik ervaar het als een zeer dynamische en uitdagende functie waarin ik de mogelijkheid krijg om mij goed te verdiepen in de verschillende sectoren binnen de zorg (GGZ, VVT, Ziekenhuizen etc.). Daarnaast heeft het brede karakter van de functie mij enorm verrast. Zowel de Werving & Selectie als de Consultancy kan ik mij eigen maken bij Neo-Mundo. Iedereen binnen Neo-Mundo heeft een passie voor de zorg en wordt gedreven door de ambitie om de zorg beter te maken. En dat merk je!

Een overzicht van de opdrachten waar ik momenteel aan werk schetst, denk ik, goed hoe uitdagend de functie van Junior Consultant is. Binnen de Werving & Selectie werk ik momenteel mee aan drie openstaande vacatures. Binnen dit proces ben ik overal bij betrokken: van het schrijven van de vacaturetekst, het voeren van de sollicitatiegesprekken, tot het selecteren van de top 3 kandidaten. Erg fijn en leerzaam om het hele proces van dichtbij te mogen ervaren en de verschillende zorgorganisaties te leren kennen. Daarnaast heb ik een Consultancy opdracht bij een ouderenzorg organisatie in Arnhem. Na de overname van vier locaties wil men nu op het gebied van de structuur en processen het beste uit twee werelden halen. Ik ben daarom gevraagd deze van beide partijen te analyseren zodat de organisatie uiteindelijk de beste manier van integratie kan doorvoeren. Erg leerzaam om voor een langere periode in een zorgorganisatie en bijbehorende processen te duiken.

Naast deze werkzaamheden zijn de gezelligheid en open cultuur binnen Neo-Mundo een groot pluspunt voor mij. Ondanks dat er hard wordt gewerkt is er altijd tijd voor gezelligheid en daarnaast is er een goede privé-werk balans. Je wordt, natuurlijk met de nodige ondersteuning, snel vrijgelaten en kunt daardoor jezelf ook echt snel ontwikkelen en laten zien.

Zie jij een dergelijke carrièrestap ook zitten? Solliciteer dan hier op de openstaande vacature voor Junior Consultant en wie weet word jij dan wel onze nieuwe collega!