Introductie

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in jouw carrière en wil jij impact maken voor de zorg? Heb jij een sterke affiniteit met het inkoopvak en wil je juist vanuit dit perspectief bijdragen aan het betaalbaar maken van de zorg? Krijg jij daarnaast energie van het begeleiden van en adviseren binnen inkooptrajecten? En ben jij betrokken, ondernemend en een verbinder?

Dan is de functie Inkoop Consultant bij Intrakoop écht iets voor jou!

Functie

Namens Intrakoop zijn wij op zoek naar een Inkoop Consultant. Als Inkoop Consultant ben je verantwoordelijk voor het succesvol regisseren, begeleiden en uitvoeren van inkooptrajecten. Met als doel het realiseren van de beste match tussen vraag en aanbod: het eindproduct is een (leveranciers)contract. Dit doe je onder andere door adviesopdrachten uit te voeren bij de leden (aangesloten zorgorganisaties), zodat hun inkooptrajecten naar wens vorm worden gegeven en passen bij de gekozen inkoopstrategie. Kortom, je vervult een duurzame rol in het inkoopproces van de organisaties.

Daarnaast ben je aanspreekpunt voor leden en leveranciers. Jij begrijpt hun behoeften, weet waar deze vandaan komen én kunt deze vertalen naar concrete oplossingen. Je verzamelt kennis van productgroepen, diensten en de leveranciers die hieraan gekoppeld zijn en wisselt deze kennis uit met de leden van Intrakoop. Je weet met jouw (inkoop)kennis de beste match tussen leverancier en lid te vinden. Tot slot ben jij een echte verbinder en ben jij in staat op elk niveau te communiceren. Je bouwt en onderhoudt graag een duurzame relatie.

Aanbod

· Een functie voor 32-36 uur per week waarin je jezelf steeds kan blijven uitdagen (en wordt uitgedaagd!) om je te blijven ontwikkelen als inkoopprofessional;

· Goede thuiswerkfaciliteiten, aangevuld met een thuiswerkvergoeding;

· Leuke en gezellige activiteiten zoals borrels en wandelcompetities, georganiseerd door de eigen personeelsvereniging;

· Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, werktelefoon(vergoeding) en er wordt een auto of mobiliteitsvergoeding ter beschikking gesteld;

· 25 vakantiedagen;

· Een salaris in FWG 55-60 ( 3115 t/m 4964 euro) van de CAO-ziekenhuizen, afhankelijk van kennis en ervaring;

· Naast jouw salaris ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%);

· In eerste instantie een contract van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Functie-eisen

· Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de zorg;

· Je bent in het bezit van minimaal een Hbo-diploma richting bijvoorbeeld Facility Management, Hospitality of Bedrijfskunde;

· Je bent analytisch en projectmatig sterk onderlegd;

· Je bent ondernemend, commercieel én sociaal vaardig;

· In stressvolle situaties behoud jij je kritische blik en blijf je doorzettingsvermogen tonen;

· Je vindt het niet erg om te reizen binnen Nederland.

Organisatie

Intrakoop is dé grootste inkoopcoöperatie binnen onze gezondheidszorg. Er zijn circa 550 zorginstellingen uit alle zorgsectoren bij hen aangesloten die meer dan 7.000 locaties vertegenwoordigen. Zij werken voor en bij algemene ziekenhuizen, academische ziekenhuizen, zorginstellingen, verpleeg- en verzorgingshuizen en instellingen voor gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg. De kracht van Intrakoop is om, vanuit kennis en ervaring, namens haar leden contracten af te sluiten met leveranciers. Hierdoor bereiken zij belangrijke synergiën als het gaat om inkoopkennis- en ervaring, inkoopproces, inkoopvolume, en hierbinnen voor elk lid individuele keuzevrijheid tussen en in contracten. Zo ontstaat er maatwerk, flexibiliteit en waarde binnen elk contract.

Intrakoop heeft veel kennis, ervaring en expertise van verschillende domeinen, te weten eten & drinken, energie, ICT, inrichting & kantoor, schoonmaak & textiel, personeel, medisch & farmacie en duurzaamheid.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Consultant Inkoop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maaike Melchers of Sven den Hartigh, consultant bij Neo-Mundo via 010 – 76 00 985 of info@neo-mundo.nl

Sollicitatie

Solliciteren doe je door uiterlijk maandag 26 september een CV en motivatie achter te laten. De procedure bestaat uit twee gesprekken en een e-assessment bij Neo-Mundo. De kandidaten die het beste aansluiten qua kennis, ervaring en persoonlijkheid gaan verder op gesprek bij Intrakoop.


Solliciteren