Introductie

Voor een zelfstandige kliniek zoeken wij een tijdelijk Hoofd die de Frontoffice en de poli gaat aansturen. De afdelingen zitten midden in een transitie en cultuuromslag en hebben daarin een extra impuls en ondersteuning nodig. Je bewaakt en optimaliseert tevens het proces van instroom van patiënten.

Functie

Je geeft leiding aan de medewerkers Frontoffice, doktersassistentes, OK-planner, gastvrouwen en/of huismeesters (13 fte, formatie verschilt per kliniek). Het Hoofd frontoffice en poli is lid van het Kliniek MT. Vanaf 1 januari gaan 3 vestigingen over in 2 vestigingen, alleen nog in het oosten van het land.

We zoeken iemand die niet terugdeinst voor forse inhoudelijke en personele uitdagingen. Je gelooft in een vertrouwenwekkende aanpak voor medewerkers, waarbij je ze de kans biedt om resultaten te boeken op korte termijn. Ook ben je in staat om in te spelen op noodzakelijke veranderingen naar een betere samenwerking, meer efficiency en kwaliteit. Je zet verschillende medewerkers in hun kracht, stuurt op hun verantwoordelijkheid en houdt altijd de kwaliteit van de geboden diensten in acht.

Aanbod

Het betreft een uitdagende opdracht binnen een toonaangevende en zich steeds ontwikkelende zorgorganisatie.

De opdracht duurt 3-6 maanden, voor 36u per week. Vanaf 1 januari vindt de opdracht hoofdzakelijk in het oosten van het land plaats. Bij deze opdracht is het van belang dat je per direct beschikbaar bent.

Functie-eisen

• Je bent bewezen succesvol als interim manager en hebt ervaring met Front Offices aansturen en ondersteunen
• Je bent gewend om te werken in een veranderende context, waarbij je ook in moeilijke tijden de leiding neemt om veranderingen teweeg te brengen
• Je bent goed bekend met het optimaliseren van klantcontact centra/medische servicedesk van front- tot backoffice.
• Je bent graag zichtbaar en zorgt dat medewerkers zich herkennen in en verbinden aan plannen. Zij dragen hiermee graag bij aan de doelen.
• Je hebt eerder medewerkers gecoacht om respect te hebben voor anderen en voor zichzelf, en dat uit te dragen in hun gedrag.
• Je bent adviserend, ondersteunend, empatisch en coachend, maar ook streng daar waar nodig
• Je hebt een heldere manier van communiceren
• Je hebt een leidinggevende stijl die stimulerend, motiverend en enthousiasmerend is.

Organisatie

De klinieken bestaat uit meerdere vestigingen die verspreid zijn over het land. De organisatie is op haar vakgebied een grote zorgaanbieder en bieden zij een hoge kwaliteitsstandaard in zorg in Nederland.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met het algemene nummer van Neo-Mundo, op 010-7600985. Een eventueel gesprek bij de organisatie vindt plaats op vrijdag 2 september 2016.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.