Introductie

Neo-Mundo zoekt voor Huize het Oosten een tijdelijk waarnemend, resultaatgericht Hoofd Services, die de aansluiting weet te vinden bij de unieke missie van Huize Het Oosten en de uitdagingen waar de Service organisatie voor staat.

Functie

Je taken en verantwoordelijkheden tijdens de waarneming richten zich op:
•Leiding geven aan de dienst services waaronder de technische dienst, facilitaire dienst, restauratieve dienst en overige vormen van dienstverlening zoals receptie, winkel en in- en externe activiteiten en de betrokken coördinatoren.
•Zorg dragen voor de reeds in gang gezette veranderingen van de dienst.
•Verantwoordelijk voor HACCP beleid en naleving van andere wet- en regelgeving binnen de dienst.
•Verantwoordelijk voor inkoop en afsluiten van (onderhouds)contracten.

Je rapporteert aan de directeur-bestuurder en maakt deel uit van het managementteam.
Het doel van de opdracht is een resultaatgerichte en stevige bijdrage te leveren aan de ingezette koers en het jaarplan van de organisatie en de dienst. Aan de orde komen onder andere:

•Begeleiding en uitvoering taakstellingen voor de dienst Services
•Implementatie van uitkomsten verbeteronderzoek Technische Dienst met geavanceerde technische installaties, coördinatie TD en overhead reductie in de dienst.
•Begeleiding en uitvoering reeds in gang gezette taakstelling keuken.
•Begeleiding en uitvoering herziening werkwijze interne huishoudelijke dienst.
•Aanstellen en begeleiden teamleider keuken en restaurant
•Implementatie betalingssysteem.
•Implementatie operations-map restaurant en keuken.
•Exploitatieplannen maken voor winkel, tuinzaal en Spa.
•Contractbeheer met leveranciers.


Als waarnemend hoofd zul je het ontwikkelde beleid snel ter hand nemen en tot resultaat brengen. Je doet dit samen met een team medewerkers en de coördinatoren.
De medewerkers van Huize Het Oosten werken in zelfstandige teams. Dit betekent dat een aantal taken binnen de eigen verantwoordelijkheid van het team valt, zoals roosteren, plannen en bijwonen van het werkoverleg.

Aanbod

Uitdagende opdracht binnen een vooruitstrevende en zich constant ontwikkelende organisatie met een rijke geschiedenis en zeer betrokken doelgroep. Inzet 3 à 4 dagen per week voor een periode van 3-4 maanden. Echt scherp tarief is voorwaarde gezien de doelstelling van de organisatie.

Functie-eisen

Je bent een ervaren interim-manager met aantoonbaar ervaring in soortgelijke opdrachten, diensten en organisaties. Je bent bewezen succesvol met transities naar steeds meer resultaat- en klantgericht werken, met kennis en ervaring in de vakgebieden waar de dienst zich mee bezig houdt. Je hebt een afgeronde opleiding bij de Hogere Hotelschool of een soortgelijke achtergrond. Tevens is de zorg is voor jou bekend terrein.
Je beschikt over een helicopterview en weet de gewenste ontwikkelingen te vertalen in kraakhelder en vooral een voortvarende uitvoering. Je weet dienstverlening te professionaliseren en daar waar mogelijk nog meer resultaatgericht op te zetten. Je brengt rust, straalt vertrouwen en gezag uit, maar bent niet autoritair. Je staat stevig in je schoenen en communiceert helder en open.
Jouw authentieke relativerende persoonlijkheid maakt je toegankelijk en goed benaderbaar. Je bent verder samenwerkingsgericht en ambitieus met een tikkeltje lef. Je hebt daarbij een sterk klant- en medewerker gerichte houding. Daarnaast heb je een uitstekende sociale antenne, ben je strategisch, projectmatig en beschik je over een hands-on mentaliteit. Je hebt een goede balans tussen denken en doen, kunt mensen motiveren en enthousiasmeren.

Organisatie

Huize Het Oosten is de plek waar oudere Vrijmetselaren wonen en werken. Waar zij in staat worden gesteld om ook op hoge leeftijd te kunnen blijven leren en zich te blijven ontwikkelen. Als Vrijmetselaren op het terrein komen wonen, kunnen zij het leven blijven leven zoals ze dat gewend zijn, zoals ze dat willen en kunnen ze deel blijven uitmaken van de sociale groep(en) waartoe men behoort.

Huize Het Oosten hanteert als visie:

• dat de bewoners deel moeten kunnen blijven uitmaken van de sociale gemeenschappen waartoe men behoort
• dat het respect voor de individualiteit van de bewoners centraal staat
• dat voor de kwaliteit van leven zingeving en spiritualiteit van groot belang zijn. Daarvoor sluiten we aan bij de beleving van de bewoners.
• dat dit geschiedt binnen het besef van een bredere maatschappelijke verantwoordelijkheid
• en dat daarbij het welzijn van de bewoners centraal staat. De geboden zorg en diensten leveren daar een bijdrage aan.

Motto: Actief wonen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mijke Eggink, Neo-Mundo, op 010-7600985.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.