Introductie

Ben jij een ervaren interim manager en bewezen succesvol in de (gehandicapten)zorg? Ben je organisatiesensitief en weet je de rust te bewaren in een hectische omgeving? Geef je vertrouwen en nabijheid aan je team? En ben je per direct beschikbaar?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens een zorgorganisatie zoeken we voor hun vestigingen in West-Nederland een stevige interim manager. De organisatie is actief in de gehandicaptenzorg. De interim manager wordt verantwoordelijk voor een aantal locaties in de gehandicaptenzorg. Je bent onderdeel van het MT en wordt aangestuurd door de Raad van Bestuur. Door ontwikkelingen in de managementlaag is de organisatie op zoek naar een interimmer die sterk in de schoenen staat en weer rust terugbrengt in de vestigingen.

Concreet houdt dit in dat:

  • Je leidinggeeft aan zorgprofessionals en hen ondersteunt om vanuit eigen inzicht de juiste oplossingen te vinden en hen stimuleert tot het nemen van de gezamenlijke verantwoordelijkheid;
  • Je zorgt voor een resultaatgerichte bedrijfsvoering binnen de financiële kaders;
  • Je in- en externe contacten onderhoudt (onder andere met lokale en regionale netwerken, familie/wettelijk vertegenwoordigers van cliënten en medezeggenschapsorganen);
  • Je samen met je collega-managers verantwoordelijk bent voor de thema’s kwaliteit en veiligheid, bedrijfsvoering, communicatie en HRM.

Aanbod

Een uitdagende opdracht voor 36 uur per week bij een dynamische organisatie die actief is in de gehandicaptenzorg. Het betreft in eerste instantie een opdracht voor zes maanden met optie op verlenging.

Functie-eisen

  • Je beschikt over Hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare ervaring als interim manager in de gezondheidszorg, bij voorkeur in de gehandicaptenzorg;
  • Je hebt snel door wat er speelt, bent organisatiesensitief en kan soepel schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau;
  • Je bent communicatief vaardig en bedreven in stakeholdermanagement;
  • Je bent een echte verbinder en in staat rust en nabijheid te bieden.

Organisatie

Neem voor nadere informatie over de organisatie contact op met onze consultants. Hun contactgegevens vind je onder het kopje inlichtingen.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de interim manager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Josi Klomp (0621460103) en Lieke Zandbergen (06-34619541), beide consultants bij Neo-Mundo.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.