Introductie

Wij zoeken voor een Eerstelijns Zorgorganisatie tijdelijk professionele ondersteuning voor advies over het verder verbeteren van de Administratie Organisatie en Interne Beheersmaatregelen.

Daarbij wordt getoetst of de actuele ontwikkelingen van contracten en regelgeving worden toegepast, is er aandacht voor efficiënte en effectieve zorgprocessen en de waardering bij lopende processen op betrouwbaarheid, continuïteit, beheersing en borging.

Functie

Doel:
Het vastleggen van de administratieve organisatie met de continue borging en verbetering ervan, zodat daarmee de organisatie en de zorgverzekeraars de juistheid, tijdigheid en volledigheid van zorgregistratie kan worden gegarandeerd.

Stappen:
•In kaart brengen welke organisatorische, systeemtechnische en procesmatige wijzigingen zich hebben voorgedaan, bekeken vanuit de bestaande AO beschrijving.
•Vertaalslag maken van de bevindingen naar de te nemen veranderingen / beslissingen en adviseren management van verschillende organisatieonderdelen daarover.
•Je geeft gevraagde en ongevraagde adviezen, zodanig dat het management en de teams van de benodigde informatie zijn voorzien en de processen beheerst en verbeterd kunnen worden.
•Je legt de gemaakt afspraken vast in een nieuw up-to-date AO/IC-IB document.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende opdracht binnen toonaangevende en zich steeds ontwikkelende Eerstelijns organisatie.

Het betreft een opdracht voor 2 maanden.

Bij aanvang wordt uitgegaan van gemiddeld 20-24 uur per week. Afhankelijk van de ontwikkelingen kan de benodigde inzet in de loop van de opdracht worden aangepast. Bij deze opdracht is het van belang dat je per direct beschikbaar bent.

Functie-eisen


•Je bent een ervaren adviseur of projectleider in de zorg, bij voorkeur met ervaring bij de Eerstelijnszorg, een zorgverzekeraar en/of een consultancy bureau.
•Je hebt kennis van en ervaring met het (her) inrichten van processen en procedures, geholpen door een sterk analytisch vermogen.
•Je hebt ervaring met het beoordelen en verbeteren van gebruikte formats in de bestaande AO en deze actueel maken en waar mogelijk moderniseren.
•Kennis van ontwikkelingen, wet- en regelgeving binnen de zorgsector.
•Kennis van bedrijfsprocessen binnen (zorg)organisaties en hun onderlinge samenhang.
•Je kan verbanden leggen tussen de uitvoering van zorg, de facturatie en declaraties bij zorgverzekeraars en de administratieve verwerking en controle hierop.
•Je hebt een sterk ontwikkelde organisatiesensitiviteit, die het belang van de organisatie voorop stelt en op basis daarvan zorgt voor goede eindresultaten.
•Je kan rekening houden met verschillende belangen binnen de organisatie.
•Je communiceert en rapporteert de uitkomsten van de werkzaamheden duidelijk en begrijpelijk.
•Je weet om te gaan met tegengestelde belangen en weet tot breed gedragen voorstellen te komen.
•Je weet risico’s op waarde te schatten en bent bewezen succesvol om proces-verbeterprojecten tot een goed eind te brengen.

Organisatie

Het betreft een grote Zorggroep van huisartsen in het westen van Nederland

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Neo-Mundo, Mijke Eggink 010-7600985.

Een eventueel gesprek bij de organisatie vindt plaats op donderdagmiddag 3 december.

De sluitingsdatum voor een reactie is dinsdag 1 december.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en per direct beschikbaar stuur dan zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk dinsdag 2 december, je cv, een kort begeleidend schrijven en een tariefindicatie.

Graag ook eventuele vakantieplannen vermelden.

Reageer via de ‘solliciteer’-button rechtsonder.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.