Introductie

Ben jij een expert in het steeds beter inregelen van hoofd, – en onder-aannemerschap en draag jij zorg voor duidelijke afspraken over mogelijke maatwerk-contracten voor cliënten? En ben jij degene die tegelijkertijd de risico’s weet te minimaliseren en de kwaliteit van zorg te optimaliseren? Heb je actuele kennis van de regelgeving en mogelijkheden? En durf je dan ook pittige keuzes voor te leggen om echt toekomst bestendig verschil te maken? Dan zoeken wij jou!

Functie

Voor een zorgorganisatie in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Programma Regisseur en expert in het organiseren van uitstekend beheer en organisatie van contracten in de zorg. Er is behoefte aan heldere uitgangspunten in en voor de dagelijkse praktijk en aan richtlijnen om het hoofd- en onderaannemerschap goed te regelen. Op weg naar steeds meer resultaat gestuurde inkoop per cliënt met geregelde regie over de kwaliteit van de zorg en het behalen van de beoogde resultaten
Als Programma Regisseur stuur je de samenhangende activiteiten met o.a. de betrokken afdelingen zoals accountmanagement, Cliëntzaken, FA, Control, accountmanagement Gemeenten en productontwikkelaars.
Zaken die de revue zullen passeren zijn o.a.:

• Doorvertaling van visie en kaders van de organisatie naar besluitvorming rondom contracteren en inzet van onderaannemers
• Mee helpen om het hoofd- en onderaannemerschap goed te organiseren. Ook de administratieve verplichtingen die hierbij komen kijken helpen structureren; van contract, via registratie en facturatie naar betaling en verantwoording. Met goede stuurinformatie verbeter je administratieve processen en zorg je in samenspraak met betrokkenen samen voor meer grip op de kwaliteit van geleverde zorg, de organisatie en betere financiële positie.
• Als deskundige heb je een nauwe samenwerking met betrokken partijen intern en extern (zoals ketenpartners en gemeenten). Natuurlijk zorg je voor draagvlak en enthousiasmeer je de verantwoordelijken en collega’s voor de doorontwikkeling van een lean en mean hoofd-, en onderaannemersschap. Ook ben je een interne vraagbaak voor complexe financiële casuïstiek.

Wij zoeken een adviseur met organisatiesensitiviteit en gevoel voor risico’s, die daarnaast kan denken in processen en modellen.
Ook creëer je draagvlak bij de zorggroepen en de afdelingen, voor de implementatie van het beleid. Je moet dus goed kunnen verleiden, overtuigen en stressbestendig zijn! Verder deel je kennis met collega’s en ben je het aanspreekpunt voor de betrokkenen.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende opdracht voor ongeveer 32-26 uur per week gedurende een half jaar tot een jaar met veel verantwoordelijkheid in een plezierige werkomgeving. Het betreft een functie met afwisselende aandachtsgebieden in een dynamische maatschappelijke organisatie in verandering waar je echt het verschil kan maken. Je gaat een rol spelen in het meebouwen aan de verdere groei en professionalisering.

Functie-eisen

• Je bent een ervaren adviseur of financial controller, bij voorkeur in de zorgsector, zorgverzekeraar of bij een consultancybureau;
• Je beschikt over Post HBO/universitair werk- en denkniveau;
• Je hebt kennis en ervaring inzake zorgfinanciering voor verschillende doelgroepen;
• Je verdiept je bewezen makkelijk in de zorgkaart van de regio;
• Je hebt kennis en ervaring met AO/IC en procesmanagement;
• Je weet inhoudelijke en financiële risico’s inzichtelijk te maken;
• Je bent in staat jouw focus op het eindresultaat te houden en bent een stabiele persoonlijkheid in de sterk veranderende omgeving;
• Je bent communicatief vaardig en goed in staat contacten met interne en externe partijen te onderhouden.

Organisatie

Zorgorganisatie in Zuid-Holland

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Interim Programma Regisseur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daniëlle van Twist, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren kan door vóór donderdag 1 april een CV en een scherp (ZZP)tarief- of salarisindicatie achter te laten.

Solliciteren