Introductie

Ben jij in staat om snel in een nieuwe organisatie te landen? Kan jij als geen ander je handen uit de mouwen steken en operationeel aan de slag gaan? Weet jij door coachend en zichtbaar leiderschap medewerkers te ondersteunen en in hun kracht te zetten? En ben jij vooral ook resultaatgericht en per direct beschikbaar?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Door het tijdelijk uitvallen van een van de zes clustermanagers is Arduin per direct op zoek naar twee waarnemend Teamleiders. Je houdt de operatie draaiende, hebt aandacht voor de medewerkers en je kunt deze in hun kracht. Het betreft een cluster van in totaal 150 medewerkers, verspreid over veel kleine decentrale teams door Zeeland heen. Je zult daarom reisbereid en in het bezit van een auto moeten zijn.

Kerntaken:
Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is.

Aanbod

Een uitdagende opdracht binnen een zorgorganisatie voor de periode van 2 tot 4 maanden en ca. 28 – 32 uur per week. De functie van Teamleider is ingeschaald in FWG 45/50.

Het betreffen locaties op Beveland en Schouwen Duiveland.

Functie-eisen

• Ruime ervaring als teamleider, bij voorkeur in een de (ambulante) gehandicaptenzorg
• Grote mate van zelfstandigheid
• Ervaren in gebruik verschillende leiderschap stijlen
• Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
• Daadkrachtig, stressbestendig en gestructureerd
• Flexibel, reisbereid en in bezit van auto

Organisatie

Arduin is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. De organisatie ondersteunt de cliënten in het ontplooien van hun talenten met als uitgangspunt: gewoon wat kan, bijzonder wat moet. Arduin handelt vanuit de volgende kernwaarden: Betrokken, Verantwoordelijk, Ontwikkelen en Verbinden.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer en werft de functie voor Arduin. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.