Introductie

Ga jij voor het doel van jouw team Meer Genezing; realiseren dat minder mensen doodgaan aan kanker? Lukt jou een team van hoogopgeleide professionals motiverend en inspirerend te begeleiden om dit samen te bereiken? Heb je al eerder ervaring opgedaan met een team dat resultaten bereikt via onderzoek, beleidsbeïnvloeding en kennisdeling? Draag je er graag tijdelijk aan bij om samen steeds dichterbij komen, dichter bij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker?

Functie

Jouw doel als Teamleider Meer Genezing is Onderzoek faciliteren en financieren, daarmee werken de leden van je team aan het fundament voor meer genezing. Daarnaast zet het team zich in voor het implementeren van bewezen effectieve medische interventies via beleidsbeïnvloeding en kennisdeling.

Dit team Meer Genezing kan rekenen op jouw betrokkenheid bij alle individuele medewerkers en kan erop vertrouwen dat jij een omgeving faciliteert waarin zij het beste tot hun recht komen.

Dat betekent dat je niet alleen alle HR zaken, zoals functioneren, opleiden en optimale teamsamenstelling voor je rekening neemt, maar dat je ook inhoudelijk een flinke bijdrage levert.

Je bent dan ook sterk in:

•Peoplemanagement: je kunt motiveren en inspireren. Je bent een doelgerichte verbinder en haalt voldoening uit het gezamenlijk halen van resultaten.
•Beleid ontwikkelen met je eigen team op het missiedoel Meer Genezing.
•Jaarplan opzetten en uitvoeren, inclusief doelstellingen, begroting en werkwijze.
•Het invoeren en borgen van een eenduidige onderzoeksstrategie conform Programma Onderzoek en Implementatie (PO&I).
•Het effectief inzetten van de middelen beleidsbeïnvloeding en kennisdeling.
•Situationeel leidinggeven en coachen met oog voor de individuele behoefte aan ontwikkeling van je medewerkers.
•Het verbinden van de missieteams Minder Kanker, Meer Genezing en Betere Kwaliteit van Leven.
•Nauwe samenwerking met de teams Besteding en Advisering.


De huidige teamleider Meer Genezing is vrijgesteld om als programmamanager een nieuwe werkwijze en IT-platform m.b.t. onderzoeksfinancieringsfinanciering (PO&I) te ontwikkelen en te implementeren. Jullie zullen nauw gaan samenwerken.

Aanbod

Het betreft een opdracht voor 6 maanden voor 3 à 4 dagen in de week. Bij voorkeur in loondienst, als ZZP-er of via payroll.

Als jij zoveel meebrengt, dan zet KWF daar graag iets tegenover. Want deze uitdagende opdracht bij het grootste gezondheidsfonds van Nederland heeft veel te bieden:

Een afwisselende opdracht waarbij je veel vrijheid krijgt om zelfstandig te opereren.

Functie-eisen

Als Teamleider ben je een daadkrachtige ondernemer, die gaat voor maximale impact. Jij staat voor Meer Genezing en toont dit binnen en buiten KWF.

Om deze functie tot een succes te maken, heb jij het volgende al verworven:

●Relevant wo-diploma
●Ervaren leidinggevende die op een natuurlijke manier met hoogopgeleide professionals kan omgaan.
●Ervaring op of kennis van het gebied van wetenschappelijk onderzoek.
●Een gezonde levensstijl.

Met vernieuwende ideeën en doorzettingsvermogen coach jij je team naar de realisatie van jullie doel. Je bent prettig in de omgang en communicatie, kunt goed plannen en organiseren en zorgt dat elke taak bij de juiste medewerker ligt. Zodat iedereen het maximale uit zijn/haar functie kan halen en jullie samen een hoge kwaliteit genereren.

Organisatie

Hou jij ervan om te werken binnen een ambitieuze organisatie waar iedereen elke dag vol enthousiasme het werk aanpakt?

Met ongeveer 200 mensen, elk met een eigen mening en professionaliteit, werken we aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Het kantoor vind je in Amsterdam, waar je een plek kunt uitzoeken op een van de ruime en lichte kantoorkamers. Werk jij tijdelijk met ze mee?

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer en werft voor deze opdracht voor KWF. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.