Neo-Mundo

Junior Consultant Recruitment – Rotterdam

Introductie

Heb jij passie voor de zorg? Ben jij net afgestudeerd op het gebied van HR en wil jij je middels een opleiding verder ontwikkelen tot expert op het gebied van recruitment, om je vervolgens in te zetten voor verschillende zorgorganisaties? En wil je werken binnen een jong enthousiast team waar aandacht is voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling?

Kom dan werken en leren bij Neo-Mundo!

Organisatie

Neo-Mundo is een search- en adviesbureau voor de zorg, gevestigd in Rotterdam en landelijk actief. Onze consultants hebben een achtergrond in de zorg en doen naast werving en selectie ook advieswerk in de zorg. Hierdoor weten zij waar men in het werkveld van wakker ligt en naar toe wil. Met onze ervaring en gezonde dosis durf en creativiteit willen we voor de zorg echt het verschil maken. Ons doel is vernieuwend te blijven en we gaan met een persoonlijke aanpak op zoek naar een passend antwoord op uw vraag!

Functie

Onze Consultants Recruitment worden ingezet op diverse opdrachten bij onze klanten in de zorg. We zoeken daarom naar enthousiaste, recent afgestudeerden met HR expertise die houden van een afwisselende omgeving en in korte tijd door willen groeien tot ervaren recruiter. Je zult ‘on-boarden’ bij onze klanten om hun recruitment in al zijn facetten te helpen uitvoeren en de in-, door- en uitstroom naar een volgend level te brengen. Je helpt bij het bereiken, aantrekken en binden van talent dat nodig is. Daarin word jij ondersteund door experts in Zorg en experts op het gebied van Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie. Dit alles in combinatie met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, veel vrijheid, ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap.

Naast het uitzetten van inhoudelijk sterke en pakkende vacatureteksten, beoordelen van kandidaten en het voeren van selectiegesprekken, houd jij je ook bezig met het bepalen van de werkgeverswaarden. Je ontdekt en deelt inzichten in de arbeidsmarkt, adviseert over de kanalenmix en monitort resultaten. Ook ontwikkel en implementeer je, samen met collega’s en experts, de gewenste ‘kandidaatbeleving’. Je zet talentpools op voor schaarse doelgroepen, genereert instroom en werkt aan een contactstrategie voor de talentpool(s). Er komt van alles op je pad en je krijgt de kans je expertise uit te breiden.

Jouw uitdaging:
• In korte tijd weet jij een organisatie en de bedrijfscultuur te doorgronden;
• Voor iedere vacature weet jij een slimme wervingsstrategie op zetten;
• Middels search haal jij het beste talent uit de arbeidsmarkt;
• Het selectieproces richt je zo succesvol en betrouwbaar mogelijk in;
• Je managet en overtreft klantverwachtingen;
• Je managet en richt het ideale recruitmentproces in, plus je brengt de Candidate Journey en KPI’s in kaart.

Functie eisen

Wij zoeken talent met ambitie die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden en graag op zoek gaan naar uitdagingen en nieuwe mogelijkheden. Daarnaast:
• Heb je een (bijna) afgeronde HBO of WO opleiding op een relevant gebied, bijvoorbeeld HRM of Personeel & Arbeid;
• Ben je gedreven en heb je affiniteit met zorg;
• Ben je bekend met de moderne vormen van werving zoals social media, talentpooling, sourcing en data-driven recruitment;
• Ben je vastberaden, hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen;
• Behoud je in alle dynamiek het overzicht en de regie;
• Ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Wij bieden jou:
• Een inspirerende werkomgeving binnen een jong en gemotiveerd team met gezellige borrels en uitjes;
• Er is aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling d.m.v. intensieve begeleiding, coaching, opleiding en trainingen. Al onze Consultants Recruitment krijgen de mogelijkheid een opleiding te volgen aan de Recruiting Academy (https://recruitingacademy.nl/);
• Je wordt als junior ingeschaald in schaal 7 en verdient daarmee minimaal € 1.722 en maximaal € 2.460 per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding;
• Een functie voor 24 tot 40 uur per week, afhankelijk van waar jouw voorkeur naar uit gaat;
• Tot slot krijg je de beschikking over een laptop, telefoon en leaseauto, ook voor privégebruik.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eva Baas, op 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door een CV en motivatie achter te laten. Een digitaal assessment maakt mogelijk onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren