Introductie

Heb jij een passie voor de zorg, maar weet je nog niet precies hoe jij waarde wil/kan toevoegen aan de zorgsector? Wil jij hierachter komen door diverse adviesopdrachten bij uiteenlopende zorgorganisaties uit te voeren? Sta je daarnaast open om de zorg te ontdekken door werving en selectie van midden en hoger management en zo tegelijkertijd een relevant netwerk op te bouwen? Wil je werken met een enthousiast team van jonge mensen, waar de focus ligt op persoonlijke groei en medezeggenschap in het bedrijf? Vind jij het leuk om op verschillende locaties te werken met Amsterdam als uitvalsbasis? Dan is deze baan iets voor jou!

Functie

Als junior consultant bij Neo-Mundo staat je persoonlijke ontwikkeling voorop, zodat je kunt ontdekken hoe jij verschil kunt maken in de zorg, op korte en op lange termijn. Ben je bijv. meer van de cure of van de care? Proces en/of inhoud? En hoe kunnen we jouw talent en persoonlijkheid tot uiting laten komen?

Als junior consultant ben je onder andere verantwoordelijk voor:
– Het uitvoeren van interim-, advies- en projectmanagementopdrachten bij diverse zorgorganisaties. (Ben je benieuwd naar het type opdrachten dat wij doen? Neem dan ook eens een kijkje op de LinkedIn-pagina’s van onze consultants!);
– Het vinden van de juiste mensen voor midden en hoger managementposities binnen de zorg: jij weet de wens en de cultuur van de zorgorganisatie te doorgronden en hier de juiste persoon aan te matchen;
– Het runnen van en meebouwen aan ‘ons’ bedrijf Neo-Mundo.

Aanbod

Neo-Mundo biedt jou een zeer afwisselende baan voor 32-40 uur met veel vrijheid om je werk in te richten zoals jij het wil. Neo-Mundo werkt landelijk en heeft regio Rotterdam en regio Amsterdam als uitvalsbases.

Verder bieden wij jou:
– Een marktconform salaris dat aansluit op jouw kennis en ervaring;
– De mogelijkheid om jouw werktijden, werkplek en aantal vakantiedagen zelf te bepalen.
– Een laptop, telefoon en leaseauto;
– Een jaarlijkse business trip naar het buitenland en veel gezelligheid;
– Veel ruimte en budget om jezelf te ontwikkelen, bijv. een leiderschapstraineeship.

Functie-eisen

Wat neem jij mee?
– WO werk- en denkniveau;
– Ervaring (+/- 0,5 tot 2 jaar) binnen de (commerciële) zorg;
– Affiniteit met interim opdrachten;
– Affiniteit met bemiddeling van (interim) professionals in midden en hoger management de zorg;
– Kennis van de huidige ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg;
– Een rijbewijs.

Organisatie

Neo-Mundo is een advies- en searchbureau met passie voor de zorg. Wij doen interim-, advies- en projectmanagement opdrachten bij onze klanten in de zorg. Ook helpen we organisaties met een unieke aanpak om de juiste directie, managers en staf te vinden, te verbinden en te behouden. Ten slotte ondersteunen wij professionals van binnen en buiten de zorg bij hun ontwikkeling en loopbaanstappen.

We hebben een open, op Semco gebaseerde, cultuur: de zeggenschap ligt bij de medewerkers. Zo beslissen we gezamenlijk over primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld over werktijden, financiën en het aantal vakantiedagen. Op deze manier ontwikkel je als junior al skills op het gebied van ondernemerschap.

Inlichtingen

Wil je ons beter leren kennen? Meer weten? Wij zijn altijd in voor een kop koffie. Bel Alies ten Doeschate voor meer info op 06-30301591. Of solliciteer direct via onze website.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door een CV en motivatie achter te laten.

Solliciteren