Junior HR Adviseur

Introductie

Heb jij een studie afgerond op het gebied van HRM? Wil je graag samen met All Human de zorg beter maken door verschillende HR-diensten te leveren? Wil jij HR ervaring op doen in een dynamische omgeving voor verschillende opdrachtgevers? En ben jij proactief en ondernemend?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

All Human is expert op het gebied van HR en coaching. Daarbij kan het gaan om interim HR-opdrachten, organisatie-verandervraagstukken en operationele HR-vraagstukken. Ons klantenbestand zit zowel in de profit, als de non-profit sector, en loopt uiteen van middelgrote organisaties tot aan multinationals. Eén van de diensten die All Human aanbiedt is het HR-abonnement, welke ondersteuning op maat geeft aan alle vraagstukken op het gebied van personeel en organisatie. Organisaties nemen bij ons een abonnement af, waarna wij vervolgens als All Human strategische, tactische en operationele HR-diensten leveren. Hierbij is het van belang dat we ook abonnementen omzetten naar nieuwe business.
Door de HR-expertise van All Human te combineren met de zorg-expertise van B2B partner Neo-Mundo, is er sprake van een unieke formule die een HR-abonnement speciaal voor de zorg vormt. De insteek is dat wij samen met jou in de zorg een nieuwe markt aanboren, waardoor All Human zal doorgroeien.

Jouw uitdaging:
– Je bent organisatie-sensitief en kan in korte tijd een organisatie doorgronden;
– Je signaleert knelpunten en formuleert vragen en antwoorden ten behoeve van specifieke opdrachten en projecten;
– Je fungeert als aanspreekpunt op HR-gebied voor de zorgorganisatie en geeft antwoord op de vraag van de zorgorganisatie;
– Je bent in staat snel waarde toe te voegen binnen verschillende organisaties.

Functie eisen

– Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van HRM;
– Je hebt 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in de zorg;
– Je behoudt in alle dynamiek het overzicht en de regie;
– Je bent sociaal vaardig, hebt goede adviesvaardigheden, en je bent resultaatgericht
– Je hebt een ondernemende commerciële, proactieve, klant- en servicegerichte instelling.

Aanbod

We bieden je een uitdagende en dynamische functie aan. Salaris maximaal €2750,- (op fulltime basis) met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Je krijgt volop kansen tot persoonlijke ontwikkeling en wordt opgeleid tot allround professional.

Organisatie

All Human is expert op het gebied van HR en coaching. Daarbij kan het gaan om HR interim opdrachten, organisatie verandervraagstukken en operationele HR vraagstukken. Ons klantenbestand zit zowel in de profit als non-profit sector en loopt uiteen van middelgrote organisaties tot aan multinationals. Één van de diensten die All Human aanbiedt is het HR abonnement, welke ondersteuning op maat geeft bij alle vraagstukken op gebied van personeel en organisatie. Organisaties nemen bij ons vaak een abonnement af, vervolgens leveren wij als All Human zowel strategische, tactische en operationele HR-diensten. Hierbij is het van belang dat we ook abonnementen omzetten naar nieuwe business.
Door de HR-expertise van All Human te combineren met de zorg expertise van B2B partner Neo-Mundo is er sprake van een unieke formule die een HR-abonnement speciaal voor de zorg vormt. De insteek is dat wij samen met jou in de zorg een nieuwe markt aanboren, waardoor All Human kan doorgroeien.

Inlichtingen

Wanneer je naar de functie van Junior HR Adviseur solliciteert zal er op basis van het ingestuurde CV en motivatiebrief een beoordeling plaats vinden. Terugkoppeling over je sollicitatie zal je binnen 2 weken ontvangen. Naar aanleiding hiervan kun je worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Deze zullen in de maand maart/april plaats vinden. Daarna volgt een 2e gesprek. Uiteindelijk streven wij ernaar je voor 1 mei te benoemen.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door vóór 25 maart 2019 een CV en motivatie achter te laten. Een digitaal assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Wessel, op 06-21268232 of met Muriël van Beurden 06-53374949, of via office@allhuman.nl

Solliciteren
2019-03-24T08:50:04+01:0013-03-2019|