Introductie

Neo-Mundo heeft een sterke reputatie opgebouwd in het vinden van de juiste match voor sleutelposities in zorgorganisaties. Nu zoeken we de belangrijkste match van allemaal: iemand die ons team Noord-West verrijkt met een dosis lef, creativiteit en hart voor de zorg.

Voel jij dat je iets bij te dragen hebt aan het duurzamer en toekomstbestendiger maken van de zorg in Nederland? Ben je een idealistische realist met een missie om de zorg naar een hoger niveau te tillen? Lijkt het je fantastisch om de status quo uit te dagen, je tanden te zetten in (complexe) vraagstukken bij verschillende zorgorganisaties én hen te helpen bij het vinden en verbinden van hun nieuwe topmanagers?

Dan zijn wij op zoek naar jou om onze impact op de zorgsector verder te vergroten!

Functie

Uitdaging, creativiteit en verandering zijn sleutelwoorden die in jouw werkzaamheden dagelijks terugkomen. Wij zijn op zoek naar een junior en/of medior consultant die enthousiast wordt van het schakelen tussen verschillende rollen. Als consultant ben je, net als je collega’s, actief op verschillende adviesvraagstukken, interim opdrachten en projecten binnen de zorg. Niet alleen de functies die je vervult, maar ook de sectoren waarin je werkt zijn divers; zo ben je de ene keer een projectleider bij een zorggroep voor huisartsen, en de andere keer beleidsadviseur bij diagnostische centra. Daarnaast werk je samen met je collega’s aan Executive Search opdrachten waarbij je op zoek gaat naar dé perfecte match tussen onze opdrachtgevers en potentiële topkandidaten voor sleutelposities. Ook hierbij weer veel variatie en uitdaging: van een gedegen organisatieanalyse, naar het opstellen van een helder profiel en vervolgens het vinden en verbinden van de beste mix aan kandidaten die het verschil gaan maken voor de betreffende organisatie.

Als consultant krijg je energie van het opbouwen van je netwerk en het uitbreiden onze diensten in de regio Noord-West Nederland. Ook ben je in staat om nieuwe kansen te identificeren en bestaande klantrelaties te versterken. Verder lever je samen met je collega’s een bijdrage aan het verder ontwikkelen van team Noord-West en Neo-Mundo als organisatie. Kennis en vaardigheden die je in je werkervaring hebt opgedaan te delen met je collega’s.

Aanbod

 • Een 32 tot 36-urige werkweek;
 • Uitvalsbasis in regio Noord-West Nederland (ons centrale kantoor zit in Utrecht);
 • Flexibiliteit in werktijden en locatie: je deelt je eigen agenda in;
 • Een salaris dat aansluit op jouw kennis en ervaring (maximaal € 4.469 per maand bij fulltime dienstverband);
 • Een laptop, telefoon en leaseauto, die je ook privé mag gebruiken;
 • Je stemt zelf met je collega’s af hoeveel vakantiedagen je opneemt;
 • Veel ruimte en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een jaarlijkse business retreat in het buitenland;
 • Hele fijne en gezellige collega’s die jouw passie en missie (de zorg beter maken) delen.

Functie-eisen

 • WO werk- en denkniveau;
 • Werkervaring binnen de zorg of het sociaal domein (eventueel bestaande uit relevante stages);
 • Affiniteit met (interim) opdrachten en projectmatig werken;
 • Je hebt oog voor mogelijkheden om ons netwerk binnen regio Noord-West Nederland verder uit te breiden en speelt hier samen met collega’s op in;
 • Je ziet uitdaging in het ontmoeten en bemiddelen van managers, directieleden en toezichthouders;
 • Kennis van en/of nieuwsgierig naar de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg;
 • Rijbewijs B.

Organisatie

Neo-Mundo is een search- en adviesbureau specifiek voor de zorg. We zijn ambitieus, creatief, inspirerend, werken hard en lachen misschien nog wel harder. Onze consultants hebben ieder hun eigen(wijze) aanpak, expertise en ervaring. Door de unieke combinatie van het uitvoeren van interim opdrachten én Executive Search onderscheiden onze consultants zich binnen de zorg. Door de interim opdrachten weet je als consultant namelijk van binnenuit welke ontwikkelingen er spelen in de zorg en kan je hierdoor in de Executive Search opdrachten de koppeling maken naar de juiste persoon op de juiste plek. ‘Van buitenaf matchen, van binnenuit meewerken’ noemen we dat bij Neo-Mundo!

Wij omarmen de principes van ‘Semco’. In praktijk houdt dit in dat iedereen met elkaar verantwoordelijk is voor het succes van Neo-Mundo, zonder hiërarchie. Vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie staan hierbij centraal. Op ons jaarlijkse business retreat evalueren we het afgelopen jaar en bepalen we de koers en de doelstellingen voor het komende jaar. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en ondersteunen je graag bij het nog verder ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap, zodat jij verschil kunt (blijven) maken in de zorg.

Inlichtingen

Wil je ons beter leren kennen? Neem dan ook eens een kijkje op onze teampagina . Kom je een kop koffie drinken bij ons kantoor voor meer informatie of heb je een vraag? Bel of stuur een Whatsapp bericht naar een van onze consultants uit team Noord-West :

 • Sofie Bekenkamp: 0618875738
 • Iris Caron: 0639646343
 • Ons algemene nummer: 010 76 00 985.

Of solliciteer direct via onze website.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door uiterlijk 20 december 2023 een CV en motivatie achter te laten. De procedure bestaat uit twee gesprekken en een e-assessment.


Solliciteren