Kandidaten

Een nieuw hoofdstuk, een nieuwe uitdaging. Je bent een professional en op zoek naar een baan in de zorg. Een baan waar je iedere dag stralend start en net zo stralend weer huiswaarts keert. Een functie in het management, de staf of de directie waarbij geen drempel voor jou te hoog is en geen brug voor jou te ver. Aan jouw kennis en ervaring zal het niet liggen, want jij hebt jouw sporen al verdiend. Een baan waarbij je de zorg met liefde kunt verbeteren en een organisatie naar een nieuw level kunt tillen.

Neo-Mundo helpt professionals die een (verdere) carrière in de zorg ambiëren met het vinden van een passende functie. Naar een functie waar jij met jouw expertise, ervaring en persoonlijkheid van grote meerwaarde bent en jij jouw ambities waar kunt maken.

Werkwijze

Wij gaan met je in gesprek. Met onze persoonlijke aanpak willen we erachter komen wat jouw kwaliteiten en ambities zijn. Wij gaan op zoek naar het mens achter de professional om jou te kunnen adviseren over de perfecte functie bij het juiste bedrijf.

Onze coaches gaan aan de slag met professionals die verdere begeleiding wensen naar een passende functie in de zorgsector. De keuzepakketten bieden de mogelijkheid om een traject van ondersteuning naar jouw wens in te gaan.

Ik was al enige tijd op zoek naar een nieuwe baan, totdat ik via een LinkedIn bericht door een consultant van Neo-Mundo op de hoogte werd gebracht van een mogelijk interessante baan voor mij. Ik was meteen enthousiast en bedankte haar voor haar berichtje.  Ik reageerde en werd uitgenodigd voor het eerste gesprek. Het was weliswaar online, maar daardoor zeker niet minder prettig!

Ik was blij te horen dat ik door mocht voor het tweede gesprek met daaraan voorafgaand een online assessment. Ook het tweede gesprek vond ik zeer prettig, open en aangenaam. En ik mocht weer door naar de volgende ronde, dat was op de locatie waar de vacature was. Daar vonden twee gesprekken plaats met verschillende commissies. Bij beide commissies was een consultant van Neo-Mundo aanwezig, dat voelde meteen al vertrouwd. Mijn gesprekken op locatie waren ook prima en ze hebben voor mij gekozen! Ik vind dat Neo-Mundo de werving en selectie op een hele prettige en positieve manier heeft gedaan. Daarvoor dank!

Renske van de Pas, Zorgplein Maaswaarden

Neo-Mundo leren kennen als een toegankelijke en menselijke partij. Die mij van begin tot eind van een lange procedure heeft bijgestaan. Zij wisten goed de balans te bewaren tussen opdrachtgever en kandidaten. Je merkt dat ze ook nog zelf in de zorgsector werken en daardoor beter begrijpen wat er speelt. Ik heb mogen ervaren dat ze naast professioneel ook de mens achter de kandidaat bleven zien. En soms ook als haarlemmer olie fungeerde. Ik ben ervan overtuigd dat de procedure door hun inbreng beter en prettiger is geworden.

Jacqueline van der Loo
Catharina ziekenhuis wit

In augustus 2017 begeleidde Neo-Mundo mij met succes van een baan in de eerste-, naar een baan in de tweedelijnszorg. Het contact en de werkwijze van Neo-Mundo heb ik als verfrissend en professioneel ervaren. Zij willen je echt leren kennen, zitten er bovenop, houden goed contact over de voortgang en zijn eerlijk over je kansen in het selectietraject. En bij succes, vieren ze dat graag met je mee!

Hans Reinold , Catharina Ziekenhuis
Logo HAP Oost-Brabant Wit

Doordat Neo-Mundo goed op de hoogte was van zowel de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever als van mij, verliep het sollicitatieproces en de -afhandeling zoals verwacht. Neo-Mundo heeft mij tijdens de sollicitatie, en ook na aanvang van de opdracht, steeds actief geïnformeerd en gevraagd naar de stand van zaken.

Marie-Cecile Vugs, HAP Oost-Brabant

Ik heb de service van Neo-Mundo als zeer accuraat en persoonlijk ervaren. Neo-Mundo onderscheidt zich door het voortdurende directe contact en de professionaliteit van de consultants, waaruit blijkt dat zij goed zicht hebben op hoe het proces werkt in de branche. Mede doordat ze er deels zelf werkzaam in zijn. Heel inspannend lijkt me, maar dat zie je terug in het bemiddelingsproces.

Dymph Smolders