Workshop ‘Carrière Wijzer Zorg’

Je bent een professional, met een rugzak vol ervaring. Je hebt je sporen binnen of buiten de zorg verdiend. De zorgsector interesseert je voor het vervolg van jouw carrière, maar de stap zetten naar of binnen deze sector blijkt lastig. Voor professionals die een verdere carrière in de zorg ambiëren, maar graag willen weten wat dit kan gaan betekenen, is de workshop ‘Carrière Wijzer Zorg’ ontwikkeld.

Onze workshop

Neo-Mundo helpt professionals die een (verdere) carrière in de zorg ambiëren met het vinden van een passende functie. Deze workshop wordt gegeven door Sarina de Jong. Zij beschikt over ervaring in de zorg en het begeleiden en werven van mensen. In een workshop van ongeveer 2 uur neemt Sarina jou in een select groepje mee in de wondere wereld van de zorgsector.

De verschillen tussen de sectoren, financiering en culturen komen aan bod. En er wordt dieper ingegaan op de huidige ontwikkelingen. Als kers op de taart kunnen een aantal sollicitatietips natuurlijk niet ontbreken.

Kortom: Wat zijn uitdagingen voor zorgorganisaties, hoe zou jij hierin kunnen passen en wat zou jij kunnen toevoegen?

Wat breng jij mee?

  • HBO+/academisch werk- en denkniveau
  • Leidinggevende of adviserende ervaring in het midden- en topkader binnen of buiten de zorgsector
  • Visie op de zorg van de toekomst
  • Een sterke wens om in de zorg het verschil te maken
  • Een achtergrond waarmee je een toegevoegde waarde denkt te hebben binnen de zorg

Locatie en data

De workshops vinden plaats van 16:00 tot 18:00 uur, op het kantoor van Neo-Mundo in Utrecht (Atoomweg 50, 3542 AB Utrecht).

2022:

Woensdag 5 oktober

Let op: In verband met het Covid-19 virus, zullen de workshops mogelijk digitaal plaatsvinden. Hier worden alle deelnemers op tijd van op de hoogte gesteld.

Kosten

Het bijwonen van een workshop kost €75,00 inclusief BTW.

Aanmelden

Heb je interesse en wil je je aanmelden? Stuur ons dan een mail via info@neo-mundo.nl met jouw gegevens, je CV en de datum van jouw voorkeur. Heb je vragen? Neem contact op via 010 – 7600 985.