Introductie

Ben jij een echte verbinder die zich inzet voor een goede samenwerking zowel op de huisartsenpost, als tussen de verschillende huisartsenposten? Ben jij een inspirerend leider, die goed om kan gaan met diverse belangen? En lijkt het jou leuk om bij te dragen aan de doorontwikkeling van de huisartsen(spoed)zorg in de regio Rijnmond?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als locatiemanager van Huisartsenpost IJsselland ben jij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van deze post. Dit doe je samen met de medisch manager in duaal management met ondersteuning van je teamleider. Als lid van het managementteam draag je inhoudelijk bij aan de ontwikkeling van het organisatie brede beleid van Huisartsenposten Rijnmond. Dit draag je samen met jouw teamleider uit op de huisartsenpost. Je presenteert verbetervoorstellen met nieuwe concrete werkafspraken die passen binnen de gestelde organisatiekaders.

Wat ga je doen?

Je creëert samen met de medisch manager en de teamleider draagvlak onder de huisartsen en de medewerkers bij het invoeren van nieuw beleid. Tevens zorg je voor de naleving volgens de gestelde (wettelijke) richtlijnen en procedures.

Je maakt onder meer een jaarplan met begroting en je bent budgetverantwoordelijk voor jouw post. Je bent in staat risico’s te inventariseren en hierop te sturen. Je rapporteert tijdig naar de raad van bestuur en handelt klachten van patiënten af volgens het klachtenprotocol.

Op dit moment is de spoedeisende hulp van het IJsselland ziekenhuis samen met Huisartsenposten Rijnmond in transitie naar een gezamenlijk spoedplein, om patiënten efficiënter te helpen. Jij gaat hiermee verder aan de slag om dit project tot een succes te maken.

Als locatiemanager ben je ook portefeuillehouder van diverse organisatiebrede innovatiedossiers, zoals kindermishandeling en huiselijk geweld, detachering en ouderenzorg.

Relatiebeheer

Je onderhoudt externe contacten in regio Rijnmond met als doel de samenwerking met onze ketenpartners te bevorderen binnen de visie van Huisartsenposten Rijnmond. Denk hierbij aan de ketenpartners in de acute zorg zoals apotheken, ambulancezorg en acute thuiszorg.

Achterwachtdienst

Je fungeert samen met de andere drie locatiemanagers als achterwachtdienst voor de teamleider die bereikbaarheidsdienst heeft. In geval van een calamiteit ben je oproepbaar. Je zal opgeleid worden tot crisismanager als je dit nog niet bent.


Aanbod

  • Een aanstelling voor 32 – 38 uur per week voor een jaar, waarna bij goed functioneren een vaste aanstelling zal worden aangeboden;
  • De functie is, afhankelijk van werkervaring, ingeschaald in schaal 11 van de cao Huisartsenzorg, minimaal €4.904 en maximaal €6.272 bij een 38-urige werkweek;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioenregeling welke voor 50% door de werkgever wordt betaald en een reiskostenvergoeding;
  • Een laptop en telefoon;
  • Ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Functie-eisen

Als Locatiemanager beschik je over:

  • HBO of academisch werk- en denkniveau met ruime leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring in de (eerstelijns)zorg en kennis van crisismanagement is een pré.
  • Sterke uitdrukkingsvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk, wat noodzakelijk is bij het leidinggeven en het afstemmen van het aanbod van zorg- en dienstverlening op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie;
  • Doorzettingsvermogen om productieafspraken, samenwerkingsverbanden en zorgvernieuwing te kunnen realiseren;
  • Overtuigingskracht, probleemoplossend vermogen, besluitvaardigheid en omgevingssensitiviteit;
  • Helderheid en transparantie, en de capaciteit om medewerkers mee te nemen, te enthousiasmeren en te motiveren.

Organisatie

Huisartsenposten Rijnmond is een huisartsenspoedzorgorganisatie in regio Rijnmond. Zij bieden spoedzorg in de avonden, nachten en weekenden vanuit 4 huisartsenposten op verschillende locaties in onze regio. Dit doen zij vanuit Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid, Spijkenisse en Capelle a/d IJssel.

Binnen de organisatie werken zo’n 1100 huisartsen. Met meer dan 1,2 miljoen inwoners in ons verzorgingsgebied en jaarlijks ruim 200.000 consulten zijn de Huisartsenposten Rijnmond één van de grootste huisartsenposten van het land. Op huisartsenpost IJsselland werken momenteel zo’n 60 medewerkers bestaande uit een teamleider, een secretarieel medewerker, baliemedewerkers, triagisten, verpleegkundig specialisten, basisartsen en mobiele ondersteuners.


Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Locatiemanager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze consultants: Sarina de Jong via 06-15263606 of sarina.dejong@neo-mundo.nl of Jonatham Pereira via 06-18096670 of jonatham.pereira@neo-mundo.nl .

Sollicitatie

Solliciteren doe je door uiterlijk maandag 4 december een CV en motivatie achter te laten. De procedure bestaat uit twee gesprekken en een e-assessment bij Neo-Mundo. De kandidaten die het beste aansluiten qua kennis, ervaring en persoonlijkheid gaan verder op gesprek bij Huisartsenposten Rijnmond.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.