Introductie

Wil jij werken voor een ambitieuze orthopedische coöperatie waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat? Ben jij in staat de belangen van deze groep te behartigen in twee STZ ziekenhuizen? En ben jij een energieke, verbindende en daadkrachtige manager die het bestuur van een grote coöperatie kritisch en opbouwend gaat ondersteunen en adviseren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

De maatschapsmanager ontwikkelt en onderhoudt de relatie met de ziekenhuisorganisaties, te weten het Catharina Ziekenhuis en het Máxima Medisch Centrum, namens de leden van de Coöperatie Orthopedie Groot Eindhoven (COGE). Hierbij weet je duidelijk de belangen van de coöperatie te behartigen en weet je constructieve dialogen met de diverse (externe) stakeholders aan te gaan. Daarnaast ben je als maatschapsmanager verantwoordelijk voor de professionalisering van de organisatie en bedrijfsvoering binnen de COGE en adviseer je het bestuur. De maatschapsmanager ziet kansen voor de coöperatie, zowel binnen- als buiten de ziekenhuisorganisaties en weet deze kansen uit te werken in businesscases en vervolgens daadwerkelijk in de praktijk te ontwikkelen.

Dit houdt concreet in dat de maatschapsmanager…
– Het bestuur van de coöperatie begeleidt en ondersteunt bij het maken van beleids- & jaarplannen en deze vervolgens uitwerkt;
– Bijdraagt aan het professionaliseren van de coöperatie, onder andere door het ontwikkelen en handhaven van protocollen en richtlijnen voor bedrijfsvoering en planning binnen de coöperatie;
– Knelpunten en aandachtspunten van de bedrijfsvoering van de coöperatie signaleert en identificeert;
– Samen met het bestuur van de coöperatie een visie voor de coöperatie over de ziekenhuizen heen formuleert;
– De coöperatie intern binnen beide ziekenhuizen vertegenwoordigt en het belang van de coöperatie behartigt bij de Raden van Bestuur, MSB’s, RVE’s, etc.;
– De coöperatie extern door het onderhouden van contacten met relevante externe stakeholders en instanties vertegenwoordigt;
– Op de hoogte is van relevante externe ontwikkelingen;
– De voortgang bewaakt van de verschillende werkgroepen binnen de coöperatie;
– De ontwikkeling van de coöperatie ondersteunt door het initiëren, ontwikkelen en uitrollen van innoverende projecten en het uitwerken van business cases.

Functie eisen

We zijn op zoek naar een manager die:
• WO werk- en denkniveau heeft;
• Ruime ervaring en kennis met bedrijfsvoering- en organisatievraagstukken in de zorg heeft;
• In het bezit is van een ruim ontwikkeld analytisch- en pragmatisch probleemoplossend vermogen;
• Vermogen heeft om input te ontvangen vanuit de coöperatie en deze te vertalen naar externe partijen;
• Kennis en ervaring heeft met de dynamiek van het werken met medische professionals;
• Een daadkrachtige, verbindende en ondernemende persoonlijkheid heeft.

Aanbod

Een uitdagende functie in een politiekcomplexe omgeving voor 24-36 uur per week. De werktijden zijn flexibel en af en toe word je aanwezigheid in de avonduren verwacht. Het salaris bedraagt minimaal € 3072 en maximaal € 5257 (bij fulltime dienstverband). De standplaats is Eindhoven, je gaat zowel in het Catharina Ziekenhuis als in het Máxima Medisch Centrum werken.

Organisatie

De Coöperatie Orthopedie Groot Eindhoven (COGE) wordt gevormd door de twee maatschappen orthopedie van het Catharina Ziekenhuis en het Máxima Medisch Centrum. Dit houdt in dat de 16 leden, orthopeden, vanuit beide ziekenhuizen optimale en efficiënte zorg verlenen op beide locaties. Sinds de oprichting van de coöperatie op 1 januari 2015, streeft zij naar verdere professionalisering zowel in- als extern. Gedurende meerdere fusietrajecten van de diverse ziekenhuizen in Eindhoven (die overigens geen stand hebben gehouden) kenmerkte de COGE zich door verbondenheid en goede samenwerking.
Het bestuur van de coöperatie bestaat uit vier artsen, waaronder de twee voorzitters van de orthopedische vakgroepen uit beide ziekenhuizen.

Voor meer informatie zie: https://www.orthopedie-grooteindhoven.nl/

Inlichtingen

Voor meer informatie neem je contact op met Eva Baas of Alies ten Doeschate, consultants bij Neo-Mundo: 010-7600985 of info@neomundo.local.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door uiterlijk 8 april een motivatiebrief met CV achter te laten.
Een digitaal assessment maakt deel uit van de procedure.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.