Manager Bedrijfsvoering en Zorg

Introductie

Ben jij die (lijn)manager met een passie voor bedrijfsvoering? En houd jij van de dynamiek van het leidinggeven in een organisatie in ontwikkeling? Ben je analytisch sterk en beschik je over organisatorisch vermogen? En wil jij jouw kennis en ervaring inzetten om de bedrijfsvoering binnen Argos Zorggroep verder te professionaliseren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Argos Zorggroep zoeken wij per direct twee Managers Bedrijfsvoering & Zorg, één voor regio Maassluis en één voor regio Hoogvliet. Argos Zorggroep is in transitie naar duaal management waarbij de zorggroepen aangestuurd worden door een tweekoppig management team, te weten de Manager Wonen & Zorg en de Manager Bedrijfsvoering & Zorg. De Manager Bedrijfsvoering & Zorg is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van twee locaties en thuiszorg en vormt zodoende met twee Managers Wonen en Zorg een duo. De Manager Bedrijfsvoering valt hiërarchisch onder de Regiomanager.

Als Manager Bedrijfsvoering & Zorg ben je het in- en externe aanspreekpunt voor de toegewezen woonzorggroepen op het gebied van bedrijfsvoering. Samen met de Managers Wonen en Zorg ben je duaal verantwoordelijk voor de geleverde zorg- en dienstverlening aan de cliënten.

Concreet houdt dit in dat:
– Je samen met de twee Managers Wonen & Zorg verantwoordelijk bent voor de geleverde zorg- en dienstverlening aan cliënten, de kwaliteit van de zorgprofessionals en de bedrijfsvoering van jullie teams;
– Je duaal verantwoordelijk bent voor het proces van de uitvoering van zorg binnen de gestelde kwaliteitsdoelstellingen (kwalificaties, protocollen, registraties, dossiervorming en administraties);
– Je verantwoordelijk bent voor kwalitatieve en kwantitatieve personele bezetting, rekening houdend met zorgzwaarte;
– Je lid bent van het regiomanagementteam.

Regio Maassluis
Regio Maassluis omvat twee zorglocaties, te weten DrieMaasHave en de Tweemaster. DrieMaasHave biedt plaats aan bewoners met zowel lichamelijke als psychische problematiek. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in de zorg voor jong dementerenden. Op de Tweemaster is nieuwbouw aangebouwd, waarna er plek is voor 114 bewoners. De bouw zal in november-december 2018 afgerond zijn.

Regio Hoogvliet
Regio Hoogvliet omvat twee zorglocaties, te weten Meeuwenhof (140 bewoners) en Breede Vliet (128 bewoners). Meeuwenhof biedt plaats aan bewoners met zowel lichamelijke als psychische problematiek. Ook in de Breede Vliet is dit het geval. Per februari 2019 worden de bewoners van de Breede Vliet verhuisd naar een tijdelijke woonlocatie gelegen naast de Meeuwenhof. Locatie Breede Vliet wordt dan gesloopt en op deze plek wordt een nieuwe locatie gebouwd, waar uiteindelijk plaats zal zijn voor 180 bewoners. Verwachting is dat de nieuwbouw in 2020 of 2021 opgeleverd wordt.

Functie eisen

– HBO werk- en denkniveau.
– Je hebt ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, te weten o.a. het opstellen van jaarplannen, begrotingen en bijhouden van budgetten.
– Kennis van of affiniteit met de (ouderen)zorg.
– Je houdt van de dynamiek als leidinggevende in een organisatie in ontwikkeling.
– Je beschikt over kennis op de terreinen van ICT, informatiemanagement, vastgoed, huisvesting, inkoop en cliënt/financiële administratie om zo deze aandachtsgebieden sturing te kunnen geven.
– Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
– Je hebt een sterk organisatorisch vermogen.

Aanbod

• Aantrekkelijke en uitdagende functie voor 30 tot 36 uur.
• Inschaling in FWG 60, maximaal € 4.583,96 bruto per maand, op basis van 36 uur per week.
• Vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening, collectieve verzekeringen en ‘Makkelijk Verdiend’ het uitgebreide meerkeuzesysteem met fiscale voordelen voor o.a. PC, telefoon, fiets, sportschool, etc.
• Een afwisselende en uitdagende baan bij een ouderenzorgorganisatie in ontwikkeling.

Organisatie

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen zij bij hen thuis of in een van de huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.

Momenteel staat Argos Zorggroep te midden van een organisatieontwikkeling om zo de focus op de (individuele) cliënt te vergroten door het organiseren van wonen, zorg én welzijn als een eenheid rondom de cliënt. Fase 1 van de organisatieontwikkeling is inmiddels afgerond waarbij vijf regio’s zijn gevormd met ieder een eigen regiomanager. Hier opvolgend zullen de komende tijd de huidige teams transformeren naar kleinere ‘woonzorggroepen’, met de Regisseur Wonen en Zorg als sleutelfiguur voor zowel de cliënt en familie als voor de medewerkers. Daarnaast wordt er een duale managementstructuur gevormd, ingevuld door de Manager Wonen en Zorg en de Manager Bedrijfsvoering & Zorg.

Werken bij Argos Zorggroep betekent werken volgens de werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag wordt hier gewerkt aan de klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en searchbureau in de zorg en werft de Manager Bedrijfsvoering. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Romme en Alies ten Doeschate, consultants bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren kan door vóór maandag 28 januari een CV en motivatiebrief in te sturen via de bijgevoegde link.
De eerste gesprekken vinden plaats bij Neo-Mundo in Rotterdam. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren
2019-02-15T22:51:12+00:0001-01-2019|