Introductie

Ben jij die (lijn)manager met een passie voor bedrijfsvoering? Houd jij van de dynamiek van het leidinggeven in een organisatie in ontwikkeling? Ben je analytisch sterk en beschik je over organisatorisch vermogen? En wil jij jouw kennis en ervaring inzetten om de bedrijfsvoering binnen Argos Zorggroep verder te professionaliseren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Argos Zorggroep zoeken wij per direct een parttime Manager Bedrijfsvoering met ervaring in de zorg. Argos Zorggroep is in transitie naar duaal management waarbij de woongroepen aangestuurd worden door een tweekoppig management team, te weten de Manager Wonen & Zorg en de Manager Bedrijfsvoering. Als Manager Bedrijfsvoering zul je verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsvoering. De Manager Bedrijfsvoering valt hiërarchisch onder de Regiomanager.

Als Manager Bedrijfsvoering ben je het in- en externe aanspreekpunt voor de toegewezen woonzorggroepen op het gebied van bedrijfsvoering. Samen met de Manager Wonen en Zorg ben je duaal verantwoordelijk voor de geleverde zorg- en dienstverlening aan de cliënten.

Concreet houdt dit in dat:
– Je samen met de Manager Wonen & Zorg verantwoordelijk bent voor de geleverde zorg- en dienstverlening aan cliënten, de kwaliteit van de zorgprofessionals en de bedrijfsvoering van jullie teams;
– Je duaal verantwoordelijk bent voor het proces van de uitvoering van zorg binnen de gestelde kwaliteitsdoelstellingen (kwalificaties, protocollen, registraties, dossiervorming en administraties);
– Je verantwoordelijk bent voor kwalitatieve en kwantitatieve personele bezetting, rekening houdend met zorgzwaarte;
– Je lid bent van het regiomanagementteam.

Aanbod

• Aantrekkelijke en uitdagende functie voor 20 uur.
• Inschaling in FWG 60, maximaal € 4.583,96 bruto per maand, op basis van 36 uur per week.
• Vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening, collectieve verzekeringen en ‘Makkelijk Verdiend’ het uitgebreide meerkeuzesysteem met fiscale voordelen voor o.a. PC, telefoon, fiets, sportschool, etc.
• Een afwisselende en uitdagende baan bij een ouderenzorgorganisatie in ontwikkeling.

Functie-eisen

– HBO werk- en denkniveau.
– Je hebt ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, te weten o.a. het opstellen van jaarplannen, begrotingen en bijhouden van budgetten.
– Kennis van of affiniteit met de (ouderen)zorg.
– Je houdt van de dynamiek als leidinggevende in een organisatie in ontwikkeling.
– Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
– Je hebt een sterk organisatorisch vermogen.

Organisatie

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen zij bij hen thuis of in een van de huizen voor zorg en wonen, en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.

Werken bij Argos Zorggroep betekent werken volgens de werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag wordt hier gewerkt aan de klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en searchbureau in de zorg en werft de Manager Bedrijfsvoering. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Romme en Eva Baas, consultants bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.