Introductie

Ben jij met enkele jaren ervaring als leidinggevende (in de zorg) klaar voor een volgende stap waarin je je echt kunt focussen op de bedrijfsvoering van een regio? Ben je een pragmatische denker, analytisch sterk en beschik je over organisatorisch vermogen? En zie jij het als een uitdaging om jouw frisse blik in te zetten om de bedrijfsvoering binnen Argos nog beter te maken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Argos Zorggroep zijn wij op zoek naar een Manager Bedrijfsvoering & Zorg. Argos Zorggroep heeft een transitie doorgemaakt naar duaal management waarbij de woonzorggroepen aangestuurd worden door een tweekoppig managementteam, te weten de Manager Wonen & Zorg en de Manager Bedrijfsvoering & Zorg. De Manager Bedrijfsvoering & Zorg is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van twee locaties en thuiszorg, en vormt zodoende met twee Managers Wonen & Zorg een duo.

Als Manager Bedrijfsvoering & Zorg ben je het in- en externe aanspreekpunt voor de toegewezen woonzorggroepen op het gebied van bedrijfsvoering. Samen met de Managers Wonen & Zorg ben je duaal verantwoordelijk voor de geleverde zorg- en dienstverlening aan de cliënten.

Concreet houdt dit in dat:
– Je samen met de twee Managers Wonen & Zorg verantwoordelijk bent voor de geleverde zorg- en dienstverlening aan cliënten, de kwaliteit van de zorgprofessionals en de bedrijfsvoering van jullie teams;
– Je duaal verantwoordelijk bent voor het proces van de uitvoering van zorg binnen de gestelde kwaliteitsdoelstellingen (kwalificaties, protocollen, registraties, dossiervorming en administraties);
– Je verantwoordelijk bent voor kwalitatieve en kwantitatieve personele bezetting, rekening houdend met zorgzwaarte;
– Je lid bent van het regiomanagementteam.

Aanbod

– Aantrekkelijke en uitdagende functie voor 30 tot 36 uur;
– Inschaling in FWG 60, maximaal € 4.583,96 bruto per maand, op basis van 36 uur per week. Vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening, collectieve verzekeringen en ‘Makkelijk Verdiend’, het uitgebreide meerkeuzesysteem met fiscale voordelen voor o.a. PC, telefoon, fiets, sportschool, etc.;
– Een afwisselende en uitdagende baan bij een ouderenzorgorganisatie in ontwikkeling.

Functie-eisen

– HBO werk- en denkniveau;
– Minimaal 1 – 3 jaar relevante werkervaring als leidinggevende en/of bedrijfskundige/ financial;
– Kennis van, of affiniteit met, de (ouderen)zorg;
– Je bent een pragmatische denker en werkt gestructureerd;
– Je hebt de passie om de bedrijfsvoering in een zorgorganisatie op te pakken;
– Je hebt al enige ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, zoals het opstellen van jaarplannen, begrotingen en bijhouden van budgetten;
– Je maakt je nieuwe processen en een andere cultuur snel eigen.

Organisatie

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen zij bij hen thuis of in een van de huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.

Momenteel staat Argos Zorggroep te midden van een organisatieontwikkeling om zo de focus op de (individuele) cliënt te vergroten door het organiseren van wonen, zorg én welzijn als een eenheid rondom de cliënt. Fase 1 van de organisatieontwikkeling is inmiddels afgerond waarbij vijf regio’s zijn gevormd met ieder een eigen regiomanager. Hier opvolgend zullen de komende tijd de huidige teams transformeren naar kleinere ‘woonzorggroepen’, met de Regisseur Wonen en Zorg als sleutelfiguur voor zowel de cliënt en familie als voor de medewerkers. Daarnaast wordt er een duale managementstructuur gevormd worden, ingevuld door de Manager Wonen en Zorg en de Manager Bedrijfsvoering.

Werken bij Argos Zorggroep, betekent werken volgens de werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag wordt hier gewerkt aan de klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en searchbureau in de zorg en werft de Manager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sarina de Jong, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.