Introductie

Ben jij ondernemend, vooruitstrevend en een echte verbinder? Ben je als geen ander in staat om belangrijke processen, zoals zorgcontractering en -bemiddeling, te managen en bewaken? En krijg je er energie van om Argos Zorggroep met dienstverlening en innovatie op de kaart te zetten en te houden?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

De Manager Cliënt & Innovatie maakt een volgende stap in de veranderopgave van Argos Zorggroep. In nauwe samenwerking met Raad van Bestuur, regiomanagers en managers van ondersteunende diensten wordt gewerkt aan een steeds meer marktgeoriënteerde organisatie die samen met partners in de regio kansen ziet en pakt.

Wat ga je doen?
• Je hebt continu oog voor (markt)kansen en de externe profilering van Argos Zorggroep, dit weet je om te zetten naar mooie samenwerkingen.
• Je bent strategisch adviseur innovatie. Je voedt de Raad van bestuur en regiomanagers met marktontwikkelingen en -inzichten die zowel de kwaliteit van zorg een impuls geven als bijdragen aan de positionering van Argos Zorggroep. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vertaalslag van innovaties naar de praktijk.
• Voor de zorgkantoren, zorgverzekeraars en gemeenten ben je het visitekaartje. Je weet wat belangrijk is voor hen en voor Argos. Je bent verantwoordelijk voor het proces van contractering van zorg, bij de zorgkantoren, zorgverzekeraars en gemeenten.
• Je bent indirect verantwoordelijk voor de bemiddeling van zorg voor cliënten en het kwalitatief en kwantitatief managen van de zorgketen.
• Tevens ben je indirect verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie, die strategisch adviseren over de marketingstrategie, interne en externe positionering en het communicatiebeleid van Argos Zorggroep.
• Je stuurt daarnaast indirect de afdeling Argos Services aan, verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van het servicesbeleid en –aanbod.

Aanbod

Een zeer uitdagende baan waarin je veel ruimte krijgt om Argos Zorggroep en de bedrijfsonderdelen binnen jouw portefeuille op de kaart te zetten. Natuurlijk krijg je ook een goed salaris volgens de cao VVT (FWG 70-75), een vaste eindejaarsuitkering 7,4%, een goede pensioenvoorziening 8%, korting op verzekeringen en kun je deelnemen aan Makkelijk Verdiend. Dit is een uitgebreid meerkeuzesysteem, waardoor je voordeliger verschillende dingen kan aanschaffen, zoals een pc, smartphone, fiets, sportschoolabonnement of reiskosten.

Functie-eisen

• Argos Zorggroep zoekt een stevige, warme persoonlijkheid met ruime, meerjarige ervaring als manager en met sterke wens om bij een cliëntgerichte organisatie in de gezondheidzorg aan de slag te gaan om verder te verbeteren.
• Je hebt een relevante academische opleiding afgerond.
• Je bent een strategische denker, analytisch sterk, in staat om te schakelen op verschillende niveaus en sparringpartner voor de Raad van Bestuur.
• Daarnaast ben je integer, betrouwbaar en voel je je als een vis in het water in een politiek complexe, maatschappelijke omgeving.
• Je werkt hard om je doelen te behalen en de organisatie naar een hoger niveau te tillen.
• En bovenal ben je een fijne, kundige en betrokken collega om mee samen te werken.

Organisatie

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen zij bij hen thuis of in een van de huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.

Momenteel staat Argos Zorggroep te midden van een organisatieontwikkeling om zo de focus op de (individuele) cliënt te vergroten door het organiseren van wonen, zorg én welzijn als een eenheid rondom de cliënt.

Werken bij Argos Zorggroep betekent werken volgens de werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag wordt hier gewerkt aan de klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”. Voor meer informatie zie www.argoszorggroep.nl.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Manager Cliënt & Innovatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Eva Baas, Consultant, via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.