Introductie

Beschik jij over bewezen effectief senior leiderschap in een kennisintensieve omgeving? En kun jij ontwikkelingen in het oncologisch (onderzoeks)veld inpassen in de strategie van een van de grootste Nederlandse financiers op het gebied van kankerbestrijding? Dan vragen we je graag je aandacht. KWF Kankerbestrijding zoekt een Manager Doelbesteding, tevens lid van het Management Team.

Functie

Als Manager Doelbesteding geef je leiding aan de verschillende teams binnen de afdeling Doelbesteding.. Samen met de teamleiders van deze afdelingen ben je verantwoordelijk voor het inzetten van de juiste middelen om de missie en het doel van KWF te verwezenlijken. Dit doe je door het ontwikkelen en in beleid omzetten van de juiste strategie. Met optimale inzet van de drie instrumenten: faciliteren & financieren van onderzoek, beleidsbeïnvloeding en kennisdeling. Je boekt goede resultaten doordat je:

• Deel uit maakt van het collegiaal Management Team en actief deelneemt aan de MT-vergaderingen en aan de besluitvorming over onder andere visie en (meerjarig) beleid van de organisatie.
• Op het gebied van Doelbesteding, in lijn met de KWF-missiedoelen, strategie ontwikkelt en doorvertaalt in beleid en afdelingsdoelstellingen.
• Afdelingsdoelstellingen naar teamdoelstellingen vertaalt en sturing geeft aan het opstellen en de realisatie van de jaarplannen en begroting.
• Direct en indirect leidinggeeft aan de medewerkers van de eigen afdeling en verantwoordelijk bent voor het personeelsbeleid van Doelbesteding.
• KWF Kankerbestrijding representeert op congressen en contacten onderhoudt met o.a. de KWF Adviescommissies die bestaan uit zowel professionals als patiënten, NFK, Kanker.nl, IKNL, onderzoekscentra en ziekenhuizen andere belangrijke stakeholders.

Aanbod

Als jij zoveel waarde toevoegt, dan zet KWF daar graag iets tegenover. Want deze uitdagende baan bij het grootste gezondheidsfonds van Nederland heeft veel te bieden. Wat dacht je van:

• Een salaris van maximaal € 7.982,- per maand bij 38 uur per week, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
• Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid.
• Een marktconforme reiskostenvergoeding.
• Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
• Ruimte voor ontwikkeling; ga jij het gesprek aan over wat jij nodig hebt?
• Een overeenkomst voor 38 uur per week.

Functie-eisen

Je bent een stressbestendige teamspeler met uitstekende en bewezen leidinggevende en coachende vaardigheden. Als resultaatgerichte conceptuele denker en sterke analyticus ben je gewend om kosteneffectief leiding te geven aan een grote afdeling met hoogopgeleide (veelal gepromoveerde) en ambitieuze professionals. Je bent als verbinder in staat om overzicht te houden, input te ontvangen en door te vertalen naar de organisatie, de afdeling en de buitenwereld. Je bent besluitvaardig en consistent. Je bent een betrokken en gedreven relatiemanager dus je begrijpt dat je, gezien het maatschappelijke karakter van de organisatie, regelmatig ook buiten kantooruren werkt. Om deze functie tot een succes te maken, heb jij het volgende in huis:
• Een universitaire opleiding op een relevant vakgebied.
• Ervaring en kennis binnen de oncologische zorgsector of de oncologische onderzoeksector (bij voorkeur gepromoveerd).
• Brede projectmanagementervaring.
• Minimaal 7-10 jaar ervaring in leidinggeven aan grotere afdelingen in kennisintensieve organisaties.
• Relevant oncologisch netwerk
• Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.
• Een gezonde levensstijl.

Zijn de kenmerken ambitieus, vernieuwend, bouwend, doordacht en open op jou van toepassing? Dan pas je niet alleen goed in deze functie, maar ook bij KWF Kankerbestrijding.

Organisatie

Houd jij ervan om te werken binnen een ambitieuze organisatie waar iedereen elke dag vol enthousiasme het werk aanpakt? Een organisatie waar ze gezondheid zo belangrijk vinden, dat ze de leukste activiteiten organiseren om al hun mensen te stimuleren in hun bewuste levensstijl.

Met zo ongeveer 200 mensen, elk met een eigen mening en professionaliteit, werkt KWF Kankerbestrijding aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Het kantoor vind je in Amsterdam, waar je een plek kunt uitzoeken op een van de ruime en lichte kantoorkamers.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en werft de Manager Doelbesteding. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alies ten Doeschate consultant bij Neo-Mundo, op 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.