Introductie

Heb jij verstand van facilitaire zaken & inkoop en ben je een ervaren interimmanager in de zorg? Ben jij daadkrachtig en iemand die meedenkt in de strategie en daar tactisch invulling aan kan geven? En ben je per direct beschikbaar voor een uitdagende opdracht bij een grote zorgorganisatie met en ambitieuze maatschappelijke opgave?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Voor een grote grote zorgorganisatie zijn wij op zoek naar een Manager Facilitaire Zaken a.i. De organisatie is momenteel volop in ontwikkeling. Als Manager Facilitaire Zaken a.i. ga je aan de slag met het doorontwikkelen (strategisch) en implementeren (tactisch) van de nieuwe visie van de organisatie. Je bent daadkrachtig, hebt verstand van de inhoud en kan hier ook op sturen. Je wordt aangestuurd door de manager Bedrijfsvoering en werkt nauw samen met de andere afdelingen binnen deze divisie zoals Vastgoed.


Aanbod

Een afwisselende en uitdagende opdracht voor minimaal 28h/week voor 6 maanden. Een termijnopdracht in loondienst is ook mogelijk.


Functie-eisen

  • Je hebt ruime ervaring op het gebied van zorg en facilitaire dienstverlening, zowel strategisch als tactisch;
  • Je bent bewezen succesvol als interim manager in een organisatie in ontwikkeling;
  • Je hebt verstand van de inhoud en kan hier op sturen;
  • Je bent in staat om de visie te vertalen naar praktisch beleid en verantwoordelijkheden te verdelen;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent daadkrachtig en durft regie te pakken.

Organisatie

http://www.neo-mundo.nl

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Manager Facilitaire Zaken a.i. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Josi Klomp of Lennart de Vries, Consultants bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.


Sollicitatie

Solliciteren doe je door uiterlijk 19 juli een CV en een scherp (ZZP)tarief- of salarisindicatie achter te laten.Solliciteren