Manager Finance en Control

Introductie

Ben jij een kei met financiën? Ben je ook een echte people manager met een coachende leidinggevende stijl? Ben je daarbij nog een ster in boekhouden en kun je twee stappen vooruitdenken? En heb jij een passie voor het professionaliseren van de organisatie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Voor Huisartsenposten Oost-Brabant zijn wij op zoek naar een ervaren Manager Finance & Control. HAP Oost-Brabant heeft net een mooie professionaliseringsslag van de financiële administratie gemaakt met focus op kwaliteit. Dit in combinatie met het verder ontwikkelen en opleiden van medewerkers en het verbeteren van werkprocessen.

Als Manager Finance & Control ontwikkel je het beleid op financieel-economisch en administratief terrein, en draag je zorg voor de planning en control. Tevens ben je eindverantwoordelijk voor de interne controle van de administratieve organisatie en draag je zorg voor de ontwikkeling van en afstemming met (geautomatiseerde) informatiesystemen voor financieel-economische aangelegenheden.
Als Manager Finance & Control val je hiërarchisch onder de Manager Bedrijfsbureau en geef je leiding aan het team, bestaand uit een assistent controller en een aantal administratief medewerkers.

Jouw taken:
– Verder bouwen en stabiliseren van de financiële afdeling na een reorganisatie;
– Adviseren van de Raad van Bestuur en de Managers Bedrijfsvoering van de posten op het gebied van de financiën;
– Planmatige en inhoudelijke leiding en coaching van de administratie;
– Het team steeds beter in hun kracht zetten en coachen op het gebied van het scheiden van hoofd- en bijzaken, plannen en eigen verantwoordelijkheid nemen;
– De assistent-controller coachen en ondersteunen naar de volwaardige rol van controller;
– Samen met de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor de samenwerking en onderhandelingen met de zorgverzekeraar.

Functie eisen

– Je brengt de inhoudelijke bagage mee en hebt de leidinggevende kwaliteiten om het team en de processen naar steeds meer professionaliteit te laten ontwikkelen.
– Je hebt bij voorkeur een ruime financiële achtergrond, bv als accountant;
– Strategisch denken, samenwerken, ondernemerschap, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn sleutelwoorden;
– Je geniet ervan om als sterke Business Partner het financieel geweten te zijn, juist in samenwerking met de assistent-controller en inspirerend leider van het hele team;
– Je kunt snel schakelen tussen verschillende niveaus.

Aanbod

Een uitdagende termijn-opdracht/functie voor 80 – 100%. De functie wordt, afhankelijk van jouw ervaring, gewaardeerd conform cao-huisartsenzorg.

Organisatie

Huisartsenposten Oost-Brabant verleent acute huisartsenzorg tijdens de avonden, nachten, weekenden en op feestdagen. De zorg wordt verleend vanuit zeven plaatsen: Eindhoven, Geldrop, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Oss, Uden en Zaltbommel. In Eindhoven, Geldrop, Helmond, ‘s-Hertogenbosch en Uden is de huisartsenpost gevestigd in het ziekenhuis, naast de Spoedeisende Hulp, waar nauw mee wordt samengewerkt. Het verzorgingsgebied telt ruim 1,1 miljoen inwoners.

Vanuit het bedrijfs- en bestuursbureau in Den Bosch vindt o.a. ondersteuning plaats op het gebied van P&O, financiën, communicatie, ICT en kwaliteit. Op het hoofdkantoor zijn ongeveer 30 mensen werkzaam.
Onder het motto ‘Steeds betere zorg’ werkt Huisartsenposten Oost-Brabant continu aan zorg van een hoogwaardig niveau tegen aanvaardbare kosten. Door een constante focus op de kwaliteit van de geboden zorg willen we bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van de huisartsenzorg in het algemeen. Hierbij staat het belang van de patiënt centraal. Patiëntveiligheid is een belangrijk speerpunt binnen het kwaliteitsbeleid.
Huisartsenposten Oost-Brabant is een transparante organisatie en legt zowel naar binnen als naar buiten verantwoording af over het gevoerde beleid en de zorg.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en searchbureau in de zorg en werft de Manager Finance & Control. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Romme, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren kan door vóór 4 februari een motivatiebrief met CV achter te laten.
De eerste gesprekken vinden plaats bij Neo-Mundo in Rotterdam. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren
2019-03-24T08:50:05+01:0016-01-2019|