Manager HR

Introductie

Beschik jij over het vermogen om mensen te verbinden en committeren? Ben je als geen ander in staat om een team van HR-experts aan te sturen? En ben je daarnaast enthousiast om mee te bouwen aan een organisatie in een dynamische fase van transitie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens AxionContinu zoeken wij een draagkrachtig, stimulerend en enthousiast leidinggevende voor de afdeling HR. Als manager HR help je niet alleen de afdeling, maar de gehele organisatie om verder te ontwikkelen vanuit de nieuwe besturingsfilosofie waarbij leiderschap, eigenaarschap en ontzorgen van de zorg belangrijke uitgangspunten zijn. Dit doe je mede door middel van het creëren van een klimaat van continu leren en ontwikkelen.

De manager die wij zoeken is in staat om medewerkers mee te nemen in de verschillende ontwikkelingen binnen een grote, complexe organisatie in transitie. Je weet als geen ander te schakelen en te vertalen tussen strategisch en operationeel niveau.

Concreet houdt dit in dat:
• Je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse leiding van de afdeling HR (+/- 40 mdw);
• Je een actieve bijdrage levert aan het vorm en inhoud geven van het meerjarenbeleid van AxionContinu;
• Je deel uitmaakt van het Management Team van AxionContinu;
• Je sparringpartner voor de RvB bent.

Functie eisen

• Je beschikt over academisch werk- en denkniveau;
• Je hebt ruime ervaring als leidinggevende en/of programmamanager;
• Ervaring in de zorg is een pré, kennis van HR-thema’s een must;
• Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;

Aanbod

• Aantrekkelijke en uitdagende functie voor 32 tot 36 uur per week;
• Inschaling conform CAO VVT FWG 75;

Organisatie

AxionContinu is een organisatie die ouderen in Utrecht en omgeving warme zorg en een veilig thuis biedt, zowel intramuraal als extramuraal. De organisatie heeft 16 locaties en bestaat uit drie divisies: Verzorgd wonen, Thuis en Revalidatie & Herstel. Dagelijks werken bijna 2100 medewerkers met hart en handen voor ruim 2000 cliënten.

AxionContinu heeft, met als uitgangspunt “het goede willen we behouden”, in 2018 met in- en externe stakeholders nagedacht over de koers voor de komende jaren. De titel van het meerjarenbeleidsplan 2019-2020 is veelzeggend en inspirerend: “Samen optimist in de zorg”. Vanuit de kernwaarden vakmanschap, aandacht en plezier, denkt AxionContinu vooral in mogelijkheden, in wat wél kan.

Logo AxionContinu

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Manager HR. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vera Jamin, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren kan door een reactie achter te laten vóór maandag 9 december 2019 via de site van Neo-Mundo.

Solliciteren
2020-01-29T21:50:31+01:0018-11-2019|