Manager Palliatieve Zorg en Relatiebeheer

Introductie

Jij begrijpt als geen ander dat je de laatste fase van een leven niet over kunt doen. Jij wil daarom echt het verschil maken door de juiste match te vinden tussen cliënt en medewerkers. Jij draagt bij aan de groei van de organisatie door niet alleen nieuwe klanten enthousiast te maken maar ook door de huidige relaties in stand te houden. Herken jij jezelf hierin en neem jij naast affiniteit met de zorg en communicatievaardigheden ook een warme persoonlijkheid mee?

Dan ben jij de collega die Pluszorg zoekt!

Functie

Voor Pluszorg zijn wij op zoek naar een Manager Palliatieve Zorg en Relatiebeheer. In deze rol draag je samen met je twee collega’s bij aan de tak palliatieve zorg binnen Pluszorg. Jij stuurt op kwaliteit van zorg aan de hand van de gestelde (commerciële en kwalitatieve) doelstellingen en geeft hiërarchisch leiding aan een team van uitvoerende zorgmedewerkers. Verder ben jij verantwoordelijk voor het actief profileren van PlusZorg.

Jouw uitdaging:
– Je bent verantwoordelijk voor de aansturing, inzet en selectie van ongeveer 20 medewerkers;
– Je onderhoud intensief (telefonisch) contact met cliënten en verwijzers;
– Nieuwe cliënten sta je te woord, telefonisch of tijdens een huisbezoek, en je zorgt voor de best mogelijke ondersteuning door de cliënt aan de juiste medewerker te matchen;
– Je bent verantwoordelijk voor de planning van de medewerkers, signaleert tijdig knelpunten en lost deze pragmatisch op;
– Je stelt een jaarplan op en vertaalt de doelstellingen vervolgens naar concrete acties;
– Samen met je collega’s stel je beleid op betreffende de kwaliteit van de zorg en het scholingsaanbod voor de medewerkers;

Functie eisen

– Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur een verpleegkundige achtergrond aangevuld met zorg(management);
– Je hebt ervaring als leidinggevende;
– Je hebt aantoonbare affiniteit/ervaring met de (palliatieve) zorg;
– Je hebt kennis van maatschappelijke ontwikkelingen ten aanzien van regelgeving en wijzigingen in beleid in de zorg;
– Je bent in staat zelfstandig te handelen binnen een team van collega’s;
– Je kunt digitaal goed uit de voeten (met name Excel is noodzakelijk);
– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
– Je bent commercieel sterk, flexibel en je hebt een warme persoonlijkheid waarmee je een gezonde (werk)relatie weet te leggen.

Aanbod

Als Manager Palliatieve Zorg en Relatiebeheer kom je op een functie waar je het verschil kunt maken, niet alleen voor de cliënten en het netwerk maar ook voor de groei van de organisatie. Het is een unieke functie waar “hart voor de zorg” samen komt met commerciële uitdagingen;
Verder:
– Krijg je een aantrekkelijke, uitdagende functie voor 28-32 uur;
– Krijg je in eerste instantie een contract voor één jaar, met uitzicht op verlenging;
– Inschaling in FWG 55 (op basis van kennis en werkervaring).

Organisatie

Ieder mens is uniek, en dat willen ze bij PlusZorg graag zo houden! PlusZorg is een BV binnen het concern Fundis en biedt intensieve, hoogwaardige (particuliere) palliatieve nacht- en 24uurszorg en begeleiding rond dementie in de thuissituatie. Zij stemmen de zorg en begeleiding zoveel mogelijk af op de wensen en behoefte van de cliënt.
Zie voor meer informatie: www.pluszorg.nl

Logo PlusZorg

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en searchbureau in de zorg en werft de Manager Palliatieve Zorg en Relatiebeheer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Romme, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door vóór 23 maart een CV en motivatie achter te laten. Een digitaal assessment maakt mogelijk onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren
2020-03-29T17:00:04+01:0010-02-2020|