Introductie

Ben jij een ervaren manager met inhoudelijke kennis van het sociaal domein, die écht aandacht heeft voor het team? Kan jij schakelen en opereren op verschillende niveaus, zowel intern als extern? En sta jij daarnaast stevig in je schoenen en vind je het een uitdaging om bij een organisatie te werken die altijd “in the picture” staat?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Veilig Thuis Haaglanden zijn wij op zoek naar een Manager Veilig Thuis. Als Manager Veilig Thuis geef je leiding aan meerdere multidisciplinaire teams, bestaande uit ca. 30 fte. Naast het aansturen en coachen van de teams, ben je ook het gezicht van deze organisatie en treed je naar buiten richting andere zorginstellingen in de regio en de gemeentes waar deze organisatie werkzaam is.

Als Manager:
• Stuur je de teams op strategisch, tactisch én operationeel niveau aan;
• Stel je jaarplannen vast en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van het tactisch en strategisch beleid en beoogde doelstellingen;
• Onderhoud en creëer je nieuwe relaties met externe partijen.

Aanbod

Een uitdagende functie voor 32 tot 36 uur bij een organisatie die écht ergens voor staat. Je komt terecht in een groep professionals met passie voor het vak. Inschaling vindt plaats in schaal 12 conform cao Gemeenten (min. €4279,- en max. €5872,-) bij fulltime dienstverband. Mogelijkheid bestaat dat inschaling plaatsvindt in inloopschaal 11 (min. €3920,- en max. €5519,-). Daarnaast heb je recht op o.a. opname in het pensioenfonds en een maandelijkse bijdrage in ziektekostenverzekering. Hiernaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% (incl. 8% vakantiegeld) bovenop je salaris waarmee je bijvoorbeeld aanvullende vakantiedagen kan kopen, een opleiding kan volgen of je laat het gewoon uitbetalen.
Het betreft in eerste instantie een dienstverband van een jaar met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.

Functie-eisen

Als Manager Veilig Thuis heb jij:
• HBO+/WO werk- en denkniveau;
• Bij voorkeur (leidinggevende) ervaring opgedaan binnen het sociaal domein, bijvoorbeeld Jeugdzorg;
• Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
• Affiniteit met het leggen van verbindingen, zowel met je collega’s als met externe partijen;
• Politieke sensitiviteit en een sterk analytisch vermogen; jij ziet het grotere geheel;
• Geen probleem met een veranderende organisatie.

Verder ben je een teamspeler en heb je een realistische blik. Natuurlijk denk jij ook in oplossingen in plaats van problemen en heb je oprecht vertrouwen in je collega-managers en uiteraard in je team.

Organisatie

Veilig Thuis Haaglanden geeft advies en ondersteuning bij huiselijk geweld en kindermishandeling. Zij zijn het centrale advies- en meldpunt voor iedereen die hiermee te maken heeft. Een team van deskundige maatschappelijk werkers, gedragswetenschappers en vertrouwensartsen biedt advies en ondersteuning aan iedereen die belt. Zij beantwoorden alle vragen over huiselijk geweld en kindermishandeling, denken mee over de signalen van kindermishandeling en huiselijk geweld, wat je zelf kunt doen, hoe je een kind benadert of in gesprek kan gaan met ouders. Samen met zoeken we naar oplossingen die helpen om de situatie weer veilig te maken.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Manager Veilig Thuis. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sarina de Jong, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren kan door vóór maandag 11 januari een motivatiebrief met CV achter te laten. Een (digitaal) assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren