Introductie

Heb jij een sterke affiniteit met de ouderenzorg en reeds leidinggevende ervaring opgedaan binnen de zorg? En wil jij je hierin verder ontwikkelen? Ben je daarnaast kwaliteitsgericht en een echte organisator? En ben je enthousiast om mee te bouwen aan een organisatie in ontwikkeling?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Argos Zorggroep zoeken wij een Manager Wonen & Zorg. Argos Zorggroep heeft een transitie doorgemaakt naar duaal management, waarbij de zorggroepen nu aangestuurd worden door een tweekoppig managementteam, te weten de Manager Wonen & Zorg en de Manager Bedrijfsvoering. Samen met de Manager Bedrijfsvoering ben je duaal verantwoordelijk voor de geleverde zorg- en dienstverlening aan de cliënten.

Als Manager Wonen en Zorg heb je een integrale managementverantwoordelijkheid ten aanzien van de zorg en kwaliteit. Je geeft direct leiding aan de regisseurs of teamleiders van de afdelingen en geeft functionele aanwijzingen aan (team)medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de afspraken in zorgplannen en medeverantwoordelijk voor de evaluatie en ontwikkeling van de algehele zorg.

Concreet houdt dit in:
• Je geeft leiding aan meerdere teams;
• Je bent verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief goede zorg en het bevorderen van de kwaliteit van zorg;
• Je bent duaal verantwoordelijk voor de overige levering van zorg en dienstverlening.

Aanbod

• Aantrekkelijke en uitdagende functie voor 30 tot 36 uur;
• Inschaling in FWG 60, maximaal € 4.583,96 bruto per maand, op basis van 36 uur per week;
• Vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening, collectieve verzekeringen en ‘Makkelijk Verdiend’ het uitgebreide meerkeuzesysteem met fiscale voordelen voor o.a. PC, telefoon, fiets, sportschool, etc.;
• Een afwisselende en uitdagende baan bij een ouderenzorgorganisatie in ontwikkeling.

Functie-eisen

• Je hebt ervaring als leidinggevende in de gezondheidszorg en hebt inhoudelijke kennis van de zorg;
• Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
• Je stuurt op basis van budgetinformatie en je zet voorstellen op papier;
• Je hebt aantoonbare affiniteit met het leggen van verbinding, binnen een resultaatgericht klimaat in een sfeer waarin ontwikkelen en samenwerken gestimuleerd wordt.

Organisatie

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen zij bij hen thuis of in een van de huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.

Momenteel staat Argos Zorggroep te midden van een organisatieontwikkeling om zo de focus op de (individuele) cliënt te vergroten door het organiseren van wonen, zorg én welzijn als een eenheid rondom de cliënt.

Werken bij Argos Zorggroep betekent werken volgens de werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag wordt hier gewerkt aan de klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”. Voor meer informatie zie www.argoszorggroep.nl.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Manager Wonen & Zorg. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sarina de Jong, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.