Introductie

Ben jij een ervaren manager in de zorg en heb je een sterke affiniteit met de ouderenzorg? Sta je stevig in je schoenen en ben je bedreven in coachend leiderschap? Ben je daarnaast kwaliteitsgericht en een echte organisator? En ben je enthousiast om mee te bouwen aan een organisatie in ontwikkeling?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Argos Zorggroep zoeken wij een Manager Wonen & Zorg. Argos Zorggroep heeft een transitie doorgemaakt naar duaal management, waarbij de zorggroepen nu aangestuurd worden door een tweekoppig managementteam, te weten de Manager Wonen & Zorg en de Manager Bedrijfsvoering. Samen met de Manager Bedrijfsvoering ben je duaal verantwoordelijk voor de geleverde zorg- en dienstverlening aan de cliënten.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een Manager Wonen & Zorg voor locatie DrieMaasStede in Schiedam. DrieMaasStede is een verpleeghuis voor 165 bewoners, verdeeld over 5 afdelingen (1 afdeling somatiek en 4 afdelingen psychogeriatrie, PG). Daarnaast beschikt DrieMaasStede ook over een palliatieve unit met 4 bedden.
Je geeft direct leiding aan de teamleiders van deze 5 afdelingen, en daarnaast ook aan een zesde teamleider die de dagbesteding en thuiszorg aanstuurt. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit van zorg, en voor de evaluatie en ontwikkeling van de algehele zorg. Je stuurt op de uitvoering van de afspraken in zorgplannen en geef je functionele aanwijzingen aan de teamleiders.

Concreet houdt dit in:
• Je geeft leiding direct leiding aan de teamleiders, en indirect aan meerdere teams, waarbij je ook een coachende rol hebt;
• Je bent eindverantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief goede zorg en het bevorderen van de kwaliteit van zorg;
• Je bent duaal verantwoordelijk voor de overige levering van zorg en dienstverlening.

Aanbod

• Aantrekkelijke en uitdagende functie voor 32 tot 36 uur;
• Inschaling in FWG 60, maximaal € 4.583,96 bruto per maand, op basis van 36 uur per week;
• Vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening, collectieve verzekeringen en ‘Makkelijk Verdiend’ het uitgebreide meerkeuzesysteem met fiscale voordelen voor o.a. PC, telefoon, fiets, sportschool, etc.;
• Een afwisselende baan bij een ouderenzorgorganisatie in ontwikkeling.

Functie-eisen

• Je hebt ervaring als manager in de gezondheidszorg en hebt inhoudelijke kennis van de zorg;
• Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
• Je hebt aantoonbare affiniteit met het leggen van verbinding, binnen een resultaatgericht klimaat in een sfeer waarin ontwikkelen en samenwerken gestimuleerd wordt.

Organisatie

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen zij bij hen thuis of in een van de huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.

Momenteel staat Argos Zorggroep te midden van een organisatieontwikkeling om zo de focus op de (individuele) cliënt te vergroten door het organiseren van wonen, zorg én welzijn als een eenheid rondom de cliënt.

Werken bij Argos Zorggroep betekent werken volgens de werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag wordt hier gewerkt aan de klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”. Voor meer informatie zie www.argoszorggroep.nl.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Manager Wonen & Zorg. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daniëlle van Twist, consultant recruitment bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren kan door een reactie achter te laten vóór maandag 9 september, voorzien van korte motivatie en een recent cv.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.