Introductie

Ben jij een stevige manager die hart heeft voor mensen? Heb je affiniteit met de Amsterdamse cultuur? Geloof jij onmiskenbaar in termen als “leven op stadse wijze” en “wijkgebonden”? En heb je ervaring met het concept zelforganisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Voor Woonzorgcentrum De Schutse van Stichting Amsta zoeken wij een doortastende en motiverende clustermanager. Op deze locatie ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van het team dat de zorg draagt voor de ruim 80 cliënten (voornamelijk ZZP 5/6) van de klantgroep ‘Leven op stadse wijze’. Het team bestaat uit 35-40 medewerkers (30 FTE), verzorgenden van niveau 2 t/m 4. Jij ziet uitdaging in het opnieuw vormgeven van taken en verantwoordelijkheden binnen het thema zelforganisatie en gelooft in een betrokken, coachende leiderschapsstijl.

Als clustermanager ‘Leven op stadse wijze’ op De Schutse, werk je intensief samen met jouw collega van de klantgroep ‘Leven in een kleine groep’ op locatie, de overige clustermanagers binnen jouw eigen klantgroep Amstabreed en de klantgroepmanager.

Concreet houdt dit o.a. in dat:
– Je de missie en het beleid van Amsta vertaalt naar de teams
– Je het proces van de implementatie van de behandelcomponent begeleidt
– Je helpt de locatie De Schutse aan te passen aan wijzigende ZZP-mix
– Je samen met de teamcoach de medewerkers verder naar zelforganisatie begeleidt;
– Je op coachende en inspirerende wijze leiding geeft aan medewerkers;

Aanbod

– Aantrekkelijke en uitdagende functie (32-36 u).
– Inschaling in FWG 60, CAO VVT op basis van 36 uur per week.
– Amsta heeft niet alleen hart voor haar bewoners, maar ook voor jou. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling van medewerkers staan bij Amsta hoog in het vaandel.

Functie-eisen

– Je bent een stevige manager die bewezen succesvol is in het leidinggeven aan veranderingen en verbetertrajecten.
– Je hebt HBO werk- en denkniveau op het gebied van zorg en/of welzijn en managementvaardigheden.
– Je hebt aantoonbare affiniteit met de ouderenzorg.
– Je hebt ervaring met de verpleeghuiszorg en de transitie die hier gaande is.
– Je hebt een open en transparante manier van communiceren.
– Jij bent een rolbewuste en invloedrijke persoonlijkheid die zich herkent in de kernwaarden van Amsta: professioneel, praktisch, persoonlijk en liefdevol.
– Je bent in staat om visie te vertalen en informatie over te brengen bij de teams en je weet om te gaan met tegengestelde belangen.

Organisatie

Amsta wil haar zorg en ondersteuning zo goed mogelijk afstemmen op de diversiteit aan leefwensen van haar klanten. Van mensen die bij Amsta komen herstellen, mensen die thuis willen wonen en ondersteuning vragen of die beschermd en verzorgd willen wonen, tot mensen die vanwege hun complexe beperkingen met ondersteuning willen leven op stadse wijze of in een kleine groep. Het uitgangspunt is dat bij alles de vraag wordt gesteld: “Leiden de keuzes die wij maken tot meer welzijn en geluk voor onze cliënt?” Om goed aan te sluiten op de leefwensen van haar cliënten is Amsta sinds januari 2018 georganiseerd in klantgroepen. De klantgroep ‘Leven op stadse wijze’ is gericht op bewoners die intensieve zorg nodig hebben en zo zelfstandig mogelijk hun leven voortzetten zoals ze dat gewend waren.
In De Schutse in stadsdeel Slotervaart wonen ruim 140 ouderen op loopafstand van de Sloterplas. De bewoners worden begeleid om zoveel mogelijk hun leven voort te kunnen zetten op de manier die ze zelf prettig vinden. Daarnaast biedt het centrum tal van faciliteiten, zoals een kapsalon, een pedicure, een winkeltje, een restaurant en een activiteitenprogramma.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Clustermanager voor Amsta. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alies ten Doeschate, Consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.